Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina U21 Chile U21
433 prueba Tactiek Chile 5-3-2
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 3
63.1 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


27e minuut.
Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ... Huinchamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minujin is nu in balbezit. Barriga onderschept slim de pass. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Sonora bokst de bal weg.

44e minuut.
Inworp. Dragosevich met de inworp. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti geeft een lange en hoge pass. Steiger krijgt zijn hoofd ertegen. Huinchamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Chile U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 53%, Chile U21 47%.
Argentina U21 - Chile U21 1:0

48e minuut.
Kalfuyang probeert naar een medespeler te passen. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger passt de bal met de wreef. Crexell heeft problemen om de bal te vangen. Crexell draait met de bal, schiet en ... Huinchamán bokst de bal weg.

52e minuut.
Minujin geeft een hoge lob. Forchetti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oñate. Oñate krijgt een gele kaart. Forchetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crexell wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Contreras rent richting de bal. Contreras geeft een lange en hoge pass. Rozenberg is nu in balbezit. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siles komt het veld opgelopen. Bilbao komt het veld opgelopen. Adasme komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kalfuyang geeft een hoge lob. Forchetti kopt de bal weg. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Eymun geeft de bal voor. Oñate is nu in balbezit. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Forchetti rent richting de bal. Forchetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Buitenspel voor Crexell. Goede buitenspelval van de verdediging. Soland komt het veld opgelopen. Mazino komt het veld opgelopen. de Faria komt het veld opgelopen. Mena komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mazino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mackenna. Mazino raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazino met een snel genomen vrije trap. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Huinchamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Faria is nu in balbezit. de Faria draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Llautureo onderschept slim de pass. Llautureo geeft een hoge lob. Mazino rent richting de bal. Mazino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Chile U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 38%, Chile U21 62%.
Argentina U21 - Chile U21 2:0