Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukraina U21 Crna Gora U21
Steve Kerr 14 Tactiek M2
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
29 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
56.3 gemiddelde waardering 50.2
formidable Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Tymchishin probeert naar een medespeler te passen. Sobol` rent richting de bal. Sobol` speelt de bal door. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tchernov is nu in balbezit. Nedović verovert de bal door een tackle van achteren. Nedović geeft een lange en hoge pass. Kilikevich geeft een lange en hoge pass. Ivaschenko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Horyainov heeft problemen om de bal te vangen. Zhenilenko geeft een hoge lob. Petković probeert de bal aan de voet te houden. Ivaschenko is nu in balbezit. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sobol` rent richting de bal. Sobol` passt de bal zonder na te denken. Klichko is nu in balbezit. Klichko draait met de bal, schiet en ... Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 1:0

21e minuut.
Zhenilenko rent richting de bal. Zhenilenko met een sublieme pass. Tchernov is nu in balbezit. Tchernov haalt uit met een fantastische trap. Zorić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 2:0

23e minuut.
Nedović verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov is nu in balbezit. Tchernov schiet op doel. Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 3:0

25e minuut.
Vešović geeft een lange en hoge pass. Miljković heeft problemen om de bal te vangen. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 4:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jorgović met de inworp. Zhenilenko met een sublieme pass. Tchernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov haalt uit met een fantastische trap. Zorić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tchernov rent richting de bal. Tchernov geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Milovanović kopt de bal weg. Horyainov kan de bal niet met de borst controleren. Miljković maakt een afschuwelijke overtreding. Horyainov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Horyainov kan niet meer verder spelen. Storozhenko komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Zub geeft een hoge lob. Ivaschenko is nu in balbezit. Petković onderschept slim de pass. Tchernov is nu in balbezit. Tchernov schiet op doel. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mrkaić passt de bal met de wreef. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević onderschept slim de pass. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 4:1

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Kostić de bal onder controle te krijgen. Ivaschenko kopt de bal weg. Tchernov rent richting de bal. Tchernov draait met de bal, schiet en ... Zorić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 5:1

39e minuut.
Zhenilenko geeft een hoge lob. Sobol` is nu in balbezit. Sobol` speelt de bal door. Ivaschenko is nu in balbezit. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klichko is nu in balbezit. Klichko draait met de bal, schiet en ... Zorić bokst de bal weg. Tchernov is nu in balbezit. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko speelt de bal door. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Zorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sobol` is nu in balbezit. Kostić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobol` raakt geblesseerd tijdens het duel. Tymchishin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sobol` zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilikevich geeft een hoge lob. Nedović is nu in balbezit. Tchernov onderschept slim de pass. Tchernov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nedović met een harde bal richting middenveld. Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich geeft de bal voor. Ivaschenko is nu in balbezit. Ivaschenko haalt uit met een fantastische trap. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 37%, Crna Gora U21 63%.
Ukraina U21 - Crna Gora U21 5:1

46e minuut.
Krivokapić komt het veld opgelopen. Bondarenko komt het veld opgelopen. Scheglov komt het veld opgelopen. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko begaat een overtreding. Klichko krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Storozhenko is nu in balbezit. Storozhenko speelt de bal door. Sobol` speelt de bal door. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko schiet op doel. Zorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klichko rent richting de bal. Klichko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 6:1

55e minuut.
Sobol` probeert naar een medespeler te passen. Kilikevich speelt de bal door. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko schiet op doel. Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 7:1

58e minuut.
Sobol` is nu in balbezit. Daar is Sobol`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobol` probeert naar een medespeler te passen. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bondarenko de bal. Bondarenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 8:1

61e minuut.
Kilikevich passt de bal in één keer door. Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko geeft een lange en hoge pass. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 9:1

65e minuut.
Kostić met de inworp. Miljković rent richting de bal. Kilikevich begaat een overtreding. Miljković wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Miljković kan niet meer verder spelen. Tešović komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Drozdenko komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klichko is nu in balbezit. Šehović begaat een overtreding. Klichko raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilikevich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drozdenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdenko geeft een hoge lob. Bondarenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Milovanović rent richting de bal. Krivokapić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Husin. Krivokapić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milovanović komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 9:2

87e minuut.
Vešović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Milovanović is nu in balbezit. Scheglov rent richting de bal. Krivokapić verovert de bal door een tackle van achteren. Krivokapić schiet op doel. Melaschenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ivaschenko onderschept slim de pass. Ivaschenko passt de bal in één keer door. Drozdenko rent richting de bal. Drozdenko geeft een hoge lob. Bondarenko krijgt zijn hoofd ertegen. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Šehović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klichko is nu in balbezit. Klichko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Crna Gora U21 10:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 44%, Crna Gora U21 56%.
Ukraina U21 - Crna Gora U21 10:2