Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-06 12:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group E
  • Stadion: Chill Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 62546
Malta U21 Chile U21
MT Tactiek 442 aer
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Peralta trapt de bal weg. Inworp. Caballero met een snelle inworp. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri geeft een hoge lob. Peralta bokst de bal weg. Alister bereikt de bal nog maar net als eerste. Alister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Chile U21 0:1

11e minuut.
Fitzpatrick kopt de bal weg. Campos probeert de bal met de borst te controleren. Campos passt de bal met de wreef. Alister bereikt de bal nog maar net als eerste. Alister haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Chile U21 0:2

20e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Spencer rent richting de bal. Alister bereikt de bal nog maar net als eerste. Alister draait met de bal, schiet en ... Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Chile U21 0:3

20e minuut.
Pullicino komt het veld opgelopen. Mizzi komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Speranza onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acevedo neemt de hoekschop. Bizarri geeft een hoge lob. Alister krijgt zijn hoofd ertegen. Peralta bokst de bal weg.

31e minuut.
De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero speelt de bal door. Alister bereikt de bal nog maar net als eerste. Alister haalt uit met een fantastische trap. Peralta bokst de bal weg. Speranza met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Caballero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bilbao komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Orland met een sublieme pass. Alister bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alister raakt geblesseerd tijdens het duel. Villagrán legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Chile U21 0:4

45e minuut.
Inworp. Bonavia komt het veld opgelopen. Florenza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 67%, Chile U21 33%.
Malta U21 - Chile U21 0:4

46e minuut.
Fuentes komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Speranza de bal. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Prats trapt de bal weg van het doel. Acevedo kopt de bal weg. Campos geeft de bal voor. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Chile U21 0:5

62e minuut.
Inworp. Manquehue komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Alister controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rain komt het veld opgelopen. Barriga komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Peralta probeert naar een medespeler te passen. De Marco kopt de bal weg. Debono kan de bal niet met de borst controleren. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Ferry komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met een snelle inworp. Rain met een sublieme pass. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Daar is Rain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rain passt de bal in één keer door. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 69%, Chile U21 31%.
Malta U21 - Chile U21 0:5