Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crna Gora U21 Chile U21
M4 Tactiek 442 aer
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


15e minuut.
Krivokapić rent richting de bal. Oñate onderschept slim de pass. Oñate geeft de bal voor. Alister rent richting de bal. Alister draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Chile U21 0:1

17e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Tešović verovert de bal door een tackle van achteren. Tešović probeert naar een medespeler te passen. Alister is nu in balbezit. Alister haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Acevedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rain komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bilbao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bizarri geeft een hoge lob. Alister rent richting de bal. Alister schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Chile U21 0:2

26e minuut.
Kostić kopt de bal weg. Mrkaić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campos. Campos krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bilbao is nu in balbezit. Bilbao passt de bal zonder na te denken. Nedović rent richting de bal. Villagrán onderschept slim de pass. Villagrán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bizarri speelt de bal door. Klungelig pakt Alister de bal. Arnautović rent richting de bal. Alister onderschept slim de pass. Alister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao met een sublieme pass. Campos geeft een lange en hoge pass. Alister rent richting de bal. Alister haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slijepčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rain de bal. Rain passt de bal met de wreef. Alister heeft problemen om de bal te vangen. Alister haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 64%, Chile U21 36%.
Crna Gora U21 - Chile U21 0:2

46e minuut.
Vukašinović komt het veld opgelopen. Fuentes komt het veld opgelopen. Malović komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rain met een sublieme pass. Šehović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gnecco de bal onder controle te krijgen. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Prats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap. Prats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rain passt de bal in één keer door. Alister bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kostić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Alister is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manquehue komt het veld opgelopen. Campos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Slijepčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Barriga komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Bilbao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilbao geeft de bal voor. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Chile U21 0:3

79e minuut.
Campos probeert naar een medespeler te passen. Gnecco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnecco geeft een hoge lob. Barriga rent richting de bal. Barriga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slijepčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 69%, Chile U21 31%.
Crna Gora U21 - Chile U21 0:3