Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 12:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group E
  • Stadion: Chill Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 77339
Malta U21 Argentina U21
BUS Tactiek 433 prueba
56% Balbezit 44%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 61
good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Eymun probeert naar een medespeler te passen. Ilwen rent richting de bal. Ilwen passt de bal in één keer door. Crexell rent richting de bal. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Peralta bokst de bal weg.

13e minuut.
Kalfuyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Argentina U21 0:1

16e minuut.
Spencer heeft problemen om de bal te vangen. Crexell rent richting de bal. Daum rent richting de bal. Forchetti rent richting de bal. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crexell. Spencer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Florenza komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Kalfuyang geeft een hoge lob. Daum rent richting de bal. Met opzet legt Florenza zijn tegenspeler op de grond. Daum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crexell wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch probeert naar een medespeler te passen. Daum bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum schiet op doel. Peralta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Argentina U21 0:2

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speranza komt het veld opgelopen. Bonavia komt het veld opgelopen. Kalfuyang met de inworp. Roch probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 68%, Argentina U21 32%.
Malta U21 - Argentina U21 0:2

55e minuut.
Glades speelt de bal door. Crexell is nu in balbezit. Crexell geeft de bal voor. Daum rent richting de bal. Daum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Speranza verovert de bal door een tackle van achteren. Daum onderschept slim de pass. Daum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malta U21 - Argentina U21 0:3

60e minuut.
Bertoa komt het veld opgelopen. Monsalve komt het veld opgelopen. Zamolo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Calleja komt het veld opgelopen. Cucciardi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bonavia verovert de bal door een tackle van achteren. Bonavia passt de bal met de wreef. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Peralta bokst de bal weg.

75e minuut.
Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Daar is Bonavia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Zamolo schiet op doel. Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Speranza verovert de bal door een tackle van achteren. Speranza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roch probeert naar een medespeler te passen. Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bertoa neemt de hoekschop. Zamolo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 62%, Argentina U21 38%.
Malta U21 - Argentina U21 0:3