Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crna Gora U21 Argentina U21
Arg Tactiek 433 prueba
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.6 gemiddelde waardering 60.1
good Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Miljković is nu in balbezit. Miljković passt de bal met de wreef. Jorgović geeft een lange en hoge pass. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pastoriza met een sublieme pass. Daar is Ilwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilwen geeft een lange en hoge pass. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Milovanović geeft de bal voor. Minujin kopt de bal weg. Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang geeft een hoge lob. Daum maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorić bokst de bal weg. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:1

18e minuut.
Forchetti rent richting de bal. Malović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Forchetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Malović probeert naar een medespeler te passen. Daum legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:2

19e minuut.
Pastoriza kopt de bal weg. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljković verovert de bal door een tackle van achteren. Daum verovert de bal door een tackle van achteren. Daum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Glades is nu in balbezit. Ilwen met een sublieme pass. Daum is nu in balbezit. Daum haalt uit met een fantastische trap. Zorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:3

31e minuut.
Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza geeft een lange en hoge pass. Daum rent richting de bal. Daum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:4

33e minuut.
Pastoriza heeft problemen om de bal te vangen. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Kalfuyang is nu in balbezit. Kalfuyang geeft een hoge lob. Daum springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Glades rent richting de bal. Glades geeft de bal voor. Milovanović kopt de bal weg. Crexell rent richting de bal. Crexell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 79%, Argentina U21 21%.
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:4

51e minuut.
Malović neemt vlug de vrije trap. Llautureo kopt de bal weg. Milovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalfuyang verovert de bal door een tackle van achteren. Kalfuyang speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kalfuyang is nu in balbezit. Kalfuyang passt de bal zonder na te denken. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Daum verovert de bal door een tackle van achteren. Daum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pastoriza passt de bal in één keer door. Kalfuyang heeft problemen om de bal te vangen. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsalve komt het veld opgelopen. Zamolo komt het veld opgelopen. de Faria komt het veld opgelopen. Bertoa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bertoa is nu in balbezit. Bertoa passt de bal zonder na te denken. de Faria is nu in balbezit. de Faria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:5

68e minuut.
Kalfuyang onderschept slim de pass. Kalfuyang probeert naar een medespeler te passen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve geeft de bal voor. Zamolo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bertoa probeert naar een medespeler te passen. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Zamolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo schiet op doel. Zorić bokst de bal weg.

75e minuut.
Miljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza begaat een overtreding. Pastoriza krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is de Faria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Nedović ... Strafschop! de Faria raakt geblesseerd tijdens het duel. de Faria neemt de penalty, wat een uithaal! Zorić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:6

88e minuut.
Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza geeft een hoge lob. Zamolo is nu in balbezit. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 68%, Argentina U21 32%.
Crna Gora U21 - Argentina U21 0:7