Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukraina U21 Malta U21
Steve Kerr 14 Tactiek BUS
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


17e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Kilikevich kopt de bal weg. Daar is Farrugia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko haalt uit met een fantastische trap. Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Peralta probeert naar een medespeler te passen. Zhenilenko rent richting de bal. Zhenilenko passt de bal in één keer door. Ivaschenko is nu in balbezit. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Florenza komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Sobol` rent richting de bal. Sobol` probeert naar een medespeler te passen. Klichko is nu in balbezit. Klichko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Malta U21 1:0

28e minuut.
Kilikevich is nu in balbezit. Mizzi begaat een overtreding. Kilikevich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kilikevich met een snel genomen vrije trap. Klichko is nu in balbezit. Klichko draait met de bal, schiet en ... Peralta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Malta U21 2:0

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Speranza komt het veld opgelopen. Bonavia komt het veld opgelopen. Tymchishin komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Orland probeert naar een medespeler te passen. Fitzpatrick rent richting de bal. Kilikevich begaat een overtreding. Kilikevich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 24%, Malta U21 76%.
Ukraina U21 - Malta U21 2:0

49e minuut.
Zhenilenko is nu in balbezit. Orland onderschept slim de pass. Orland passt de bal met de wreef. Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ferry passt de bal met de wreef. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich passt de bal zonder na te denken. Klichko is nu in balbezit. Klichko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Storozhenko komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ferry probeert naar een medespeler te passen. Kilikevich heeft problemen om de bal te vangen. Kilikevich passt de bal in één keer door. Klichko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klichko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Cucciardi komt het veld opgelopen. Bondarenko komt het veld opgelopen. Calleja komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zhenilenko met een sublieme pass. Sobol` is nu in balbezit. Sobol` geeft een hoge lob. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko schiet op doel. Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

69e minuut.
Klichko kopt de bal weg. Spencer probeert de bal aan de voet te houden. Bondarenko rent richting de bal. Bondarenko draait met de bal, schiet en ... Peralta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Malta U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 24%, Malta U21 76%.
Ukraina U21 - Malta U21 3:0