Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 11:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group E
  • Stadion: Bastion Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 29338
Ukraina U21 Chile U21
Steve Kerr 14 Tactiek Chile 5-3-2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Campos probeert de bal aan de voet te houden. Zhenilenko speelt de bal door. Ivaschenko is nu in balbezit. Ivaschenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Chile U21 1:0

19e minuut.
Kilikevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kilikevich passt de bal zonder na te denken. Ivaschenko is nu in balbezit. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Huinchamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Chile U21 2:0

30e minuut.
Zhenilenko geeft een lange en hoge pass. Mackenna is nu in balbezit. Met opzet legt Ivaschenko zijn tegenspeler op de grond. Ivaschenko krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Manquehue neemt vlug de vrije trap. Husin heeft problemen om de bal te vangen. Barriga onderschept slim de pass. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Melaschenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Chile U21 2:1

37e minuut.
Inworp. Tymchishin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 58%, Chile U21 42%.
Ukraina U21 - Chile U21 2:1

54e minuut.
Caballero passt de bal zonder na te denken. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri speelt de bal door. Villagrán rent richting de bal. Villagrán draait met de bal, schiet en ... Melaschenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barriga rent richting de bal. Barriga schiet op doel. Melaschenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kilikevich rent richting de bal. Ivaschenko rent richting de bal. Mackenna begaat een overtreding. Mackenna krijgt een gele kaart. Ivaschenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Storozhenko komt het veld opgelopen. Siles komt het veld opgelopen. Kuzmanic komt het veld opgelopen. Bilbao komt het veld opgelopen. Fuentes komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Klichko stond buitenspel. Bondarenko komt het veld opgelopen. Kuzmanic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Melaschenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Mena komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Mena met een snelle inworp. Bilbao probeert naar een medespeler te passen. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Storozhenko verovert de bal door een tackle van achteren. Storozhenko speelt de bal door. Manquehue onderschept slim de pass. Bondarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarenko draait met de bal, schiet en ... Huinchamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tchernov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernov schiet op doel. Huinchamán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Chile U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 51%, Chile U21 49%.
Ukraina U21 - Chile U21 3:1