Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 12:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group E
  • Stadion: Chill Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 35978
Malta U21 Crna Gora U21
BUS Tactiek 1
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Spencer probeert de bal aan de voet te houden. Miljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljković passt de bal met de wreef. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić schiet op doel. Peralta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Farrugia is nu in balbezit. Krivokapić onderschept slim de pass. Krivokapić passt de bal met de wreef. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Magri onderschept slim de pass. Magri probeert naar een medespeler te passen. Ferry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry geeft de bal voor. Calleja maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Debono is nu in balbezit. Jorgović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorgović met een sublieme pass. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel. Peralta bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Florenza komt het veld opgelopen. Kostić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mrkaić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Krivokapić is nu in balbezit. Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Debono rent richting de bal. Debono geeft een hoge lob. Calleja maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Miljković passt de bal zonder na te denken. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer begaat een overtreding. Spencer krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Jorgović rent richting de bal. Mizzi rent richting de bal. Jorgović begaat een overtreding. Jorgović krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speranza komt het veld opgelopen. Bonavia komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Calleja draait met de bal, schiet en ... Petković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Debono zal de hoekschop nemen. Calleja springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 49%, Crna Gora U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malta U21 - Crna Gora U21 0:0

62e minuut.
Klungelig pakt Debono de bal. Krivokapić is nu in balbezit. Bonavia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonavia krijgt een gele kaart. Krivokapić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mrkaić neemt zijn aanloop. Peralta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Inworp. Cucciardi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malta U21 51%, Crna Gora U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malta U21 - Crna Gora U21 0:0