Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nederland U21 Brasil U21
5 3 2 Tactiek 4132_MIR
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Marin is nu in balbezit. Engel rent richting de bal. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin geeft een lange en hoge pass. Valdo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Brom passt de bal in één keer door. Engel rent richting de bal. Engel passt de bal in één keer door. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Stegeman is nu in balbezit. Ringo onderschept slim de pass. Valdo rent richting de bal. Ringo is nu in balbezit. Ringo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Brasil U21 0:1

32e minuut.
Rabello is nu in balbezit. Marin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brom de bal onder controle te krijgen. Ringo geeft een lange en hoge pass. Valdo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal in één keer door. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo schiet op doel. Anita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Brasil U21 0:2

36e minuut.
Ponciano met een snelle inworp. Rabello is nu in balbezit. Rabello passt de bal zonder na te denken. Ponciano geeft de bal voor. Ringo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland U21 59%, Brasil U21 41%.
Nederland U21 - Brasil U21 0:2

46e minuut.
Quintanilha komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abuda komt het veld opgelopen. van der Sluis komt het veld opgelopen. Roncolho komt het veld opgelopen. van Gelder komt het veld opgelopen. Pengel komt het veld opgelopen. Terpstra komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Marin speelt de bal door. Laamers is nu in balbezit. Roncolho onderschept slim de pass. Roncolho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Brasil U21 0:3

68e minuut.
Quintanilha geeft een lange en hoge pass. Ringo is nu in balbezit. Pengel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ringo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ringo kan niet meer verder spelen. Pedroso komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Abuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abuda speelt de bal door. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Rabello rent richting de bal. Rabello passt de bal in één keer door. Roncolho rent richting de bal. Roncolho draait met de bal, schiet en ... Anita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Brasil U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland U21 56%, Brasil U21 44%.
Nederland U21 - Brasil U21 0:4