Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shqipëria U21 Panamá U21
Shqip Tactiek Rojita Extrema
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen outstanding


3e minuut.
Haughton rent richting de bal. Haughton passt de bal zonder na te denken. Prado geeft een lange en hoge pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Kushi bokst de bal weg.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haughton neemt de hoekschop. Jiménez De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Kushi bokst de bal weg. Gërbeshi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haughton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinilla krijgt zijn hoofd ertegen. Kushi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - Panamá U21 0:1

11e minuut.
Haughton is nu in balbezit. Gërbeshi begaat een overtreding. Haughton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinilla is nu in balbezit. Prizreni rent richting de bal. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Velardo rent richting de bal. Velardo passt de bal met de wreef. Lushi is nu in balbezit. Lushi schiet op doel. Escala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shqipëria U21 - Panamá U21 1:1

18e minuut.
Prizreni passt de bal zonder na te denken. Ngjelo speelt de bal door. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi draait met de bal, schiet en ... Escala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - Panamá U21 2:1

20e minuut.
Gil geeft de bal voor. Prado kopt de bal weg. Daar is Manik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel. Escala bokst de bal weg. Balilaj is nu in balbezit. James legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balilaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kelmendi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Escala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - Panamá U21 3:1

22e minuut.
Velardo met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelmendi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ngjelo de bal. Ngjelo geeft de bal voor. Balilaj rent richting de bal. Balilaj draait met de bal, schiet en ... Escala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kelmendi springt en kopt de bal. Klungelig pakt Balilaj de bal. Gil kopt de bal weg. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jiménez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mon komt het veld opgelopen. Gjyshi neemt vlug de vrije trap. Lushi is nu in balbezit. Lushi haalt uit met een fantastische trap. Escala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria U21 45%, Panamá U21 55%.
Shqipëria U21 - Panamá U21 3:1

55e minuut.
Velardo geeft een hoge lob. Pinilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Pernaska de bal. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cortez geeft een hoge lob. Gashi rent richting de bal. Pinilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pinilla is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Inworp. Sapunxhiu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jiménez De León kopt de bal weg. Ngjelo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prado. Prado krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pernaska onderschept slim de pass. Pernaska geeft een hoge lob. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. James raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McClean komt het veld opgelopen. Gjyshi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isai speelt de bal door. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj draait met de bal, schiet en ... Escala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria U21 54%, Panamá U21 46%.
Shqipëria U21 - Panamá U21 3:1