Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 17:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group F
  • Stadion: Cotocão
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37320
Brasil U21 Shqipëria U21
Mir 43ala2 Tactiek SHWC
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 45.9
formidable Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Ngjelo geeft een lange en hoge pass. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lushi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Lazzarini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alves de bal onder controle te krijgen. Balilaj rent richting de bal. Balilaj schiet op doel. Dalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Shqipëria U21 0:1

11e minuut.
Ponciano kopt de bal weg. Marin rent richting de bal. Marin passt de bal zonder na te denken. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Ponciano de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano geeft een hoge lob. Gërbeshi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Abuda probeert de bal aan de voet te houden. Vogli rent richting de bal. Abuda begaat een overtreding. Abuda krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Isai passt de bal zonder na te denken. Ngjelo rent richting de bal. Ponciano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ponciano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ponciano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Balilaj is nu in balbezit. Lugano verovert de bal door een tackle van achteren. Lugano passt de bal zonder na te denken. Valdo rent richting de bal. Valdo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasil U21 - Shqipëria U21 1:1

37e minuut.
Vogli rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo geeft een hoge lob. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valdo rent richting de bal. Valdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Shqipëria U21 2:1

44e minuut.
Ngjelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo passt de bal in één keer door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft de bal voor. Kushi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil U21 31%, Shqipëria U21 69%.
Brasil U21 - Shqipëria U21 2:1

50e minuut.
Abuda is nu in balbezit. Abuda geeft een lange en hoge pass. Ringo kopt de bal weg. Daar is Valdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lugano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Barroso zijn tegenspeler op de grond. Barroso krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabello komt het veld opgelopen. Roncolho komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ringo rent richting de bal. Kushi probeert naar een medespeler te passen. Crespo geeft de bal voor. Roncolho is nu in balbezit. Roncolho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Crespo geeft een lange en hoge pass. Kushi probeert naar een medespeler te passen. Abuda kopt de bal weg. Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncolho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Shqipëria U21 3:1

64e minuut.
Ngjelo rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo passt de bal zonder na te denken. Abuda is nu in balbezit. Abuda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Pessi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pernaska heeft problemen om de bal te vangen. Roncolho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prizreni. Roncolho raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pessi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kushi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prizreni de bal. Abuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuda draait met de bal, schiet en ... Kushi bokst de bal weg.

88e minuut.
Rabello geeft de bal voor. Daar is Gashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncolho rent richting de bal. Roncolho schiet op doel. Kushi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Shqipëria U21 4:1

89e minuut.
Isai rent richting de bal. Roncolho verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi is nu in balbezit. Pessi draait met de bal, schiet en ... Kushi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Shqipëria U21 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil U21 21%, Shqipëria U21 79%.
Brasil U21 - Shqipëria U21 5:1