Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nederland U21 Severna Makedonija U21
4 2 1 3 Tactiek u21
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 44.9
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brom speelt de bal door. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Kitinov de bal. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkati haalt uit met een fantastische trap. Aarts probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grupčev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terpstra heeft problemen om de bal te vangen. Terpstra geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Koprov kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brom zal de hoekschop nemen. Aarts krijgt zijn hoofd ertegen. Stanoev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Severna Makedonija U21 1:0

30e minuut.
Aarts passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bakkati de bal. Bakkati passt de bal zonder na te denken. Aarts is nu in balbezit. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Heitinga probeert naar een medespeler te passen. Bakkati is nu in balbezit. Koprov is nu in balbezit. Aarts onderschept slim de pass. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Severna Makedonija U21 2:0

35e minuut.
Koprov heeft problemen om de bal te vangen. Kaak is nu in balbezit. Kaak probeert naar een medespeler te passen. Aarts is nu in balbezit. Aarts draait met de bal, schiet en ... Stanoev bokst de bal weg.

42e minuut.
Kitinov met een sublieme pass. Temelkoski rent richting de bal. Temelkoski met een sublieme pass. Slankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland U21 32%, Severna Makedonija U21 68%.
Nederland U21 - Severna Makedonija U21 2:0

46e minuut.
Inworp. Brom met een snelle inworp. Terpstra geeft een lange en hoge pass. Aarts springt en kopt de bal. Stanoev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Severna Makedonija U21 3:0

56e minuut.
Heitinga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Engel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Proper komt het veld opgelopen. Rep komt het veld opgelopen. Helmer komt het veld opgelopen. Hupperts komt het veld opgelopen. Stanoev trapt de bal weg van het doel. Terpstra kopt de bal weg. Hupperts rent richting de bal. Hupperts geeft een hoge lob. Stanoev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Terpstra geeft een hoge lob. Spiroski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rep is nu in balbezit. Rep schiet op doel. Koprov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Koprov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprov begaat een overtreding. Koprov krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Engel onderschept slim de pass. Engel geeft een lange en hoge pass. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer draait met de bal, schiet en ... Stanoev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nederland U21 - Severna Makedonija U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nederland U21 39%, Severna Makedonija U21 61%.
Nederland U21 - Severna Makedonija U21 4:0