Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panamá U21 Sakartvelo U21
Rojita Extrema Tactiek Selekcjoner
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 38.3
excellent Schieten weak
solid Passen average
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Jiménez De León rent richting de bal. Jiménez De León probeert naar een medespeler te passen. Prado probeert naar een medespeler te passen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal zonder na te denken. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Pinilla springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Haughton geeft de bal voor. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaburdzania begaat een overtreding. Pinilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiménez De León komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cortez geeft de bal voor. Tetruashvili probeert de bal met de borst te controleren. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá U21 - Sakartvelo U21 1:0

38e minuut.
Cortez kopt de bal weg. Klungelig pakt Iashvili de bal. Haughton rent richting de bal. Haughton geeft een hoge lob. Jiménez springt en kopt de bal. Gamezardashvili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá U21 30%, Sakartvelo U21 70%.
Panamá U21 - Sakartvelo U21 1:0

46e minuut.
Mon komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamkrelidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamkrelidze probeert naar een medespeler te passen. Jiménez De León zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prado geeft een lange en hoge pass. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Gamezardashvili bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bediashvili komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Velardo probeert de bal met de borst te controleren. Velardo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Danelia zal de hoekschop nemen. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León passt de bal in één keer door. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá U21 19%, Sakartvelo U21 81%.
Panamá U21 - Sakartvelo U21 1:0