Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakartvelo U21 Shqipëria U21
Selekcjoner Tactiek SHWC
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Lushi passt de bal in één keer door. Balilaj is nu in balbezit. Khaburdzania tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balilaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balilaj komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Tetruashvili geeft de bal voor. Inworp. Vogli met een snelle inworp. Ngjelo heeft problemen om de bal te vangen. Ngjelo geeft een lange en hoge pass. Gamezardashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ngjelo geeft een hoge lob. Khaburdzania onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vogli zal de hoekschop nemen. Balilaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 67%, Shqipëria U21 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sakartvelo U21 - Shqipëria U21 0:0

46e minuut.
Khurtsidze probeert de bal met de borst te controleren. Khurtsidze probeert naar een medespeler te passen. Daraselia rent richting de bal. Daraselia geeft de bal voor. Prizreni kopt de bal weg. Kushi bokst de bal weg.

60e minuut.
Klungelig pakt Lushi de bal. Khaburdzania legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lushi raakt geblesseerd tijdens het duel. Balilaj kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gamezardashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Shqipëria U21 0:1

62e minuut.
Gashi geeft de bal voor. Lushi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Iashvili de bal onder controle te krijgen. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Danelia passt de bal in één keer door. Vogli rent richting de bal. Khurtsidze begaat een overtreding. Vogli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vogli kan niet meer verder spelen. Zhavelli komt het veld opgelopen. Balilaj rent richting de bal. Lushi rent richting de bal. Kobuladze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobuladze krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Balilaj de bal onder controle te krijgen. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobuladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bediashvili komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gamkrelidze controleert de bal met de borst. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi is nu in balbezit. Lushi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gamkrelidze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nemsitsveridze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 69%, Shqipëria U21 31%.
Sakartvelo U21 - Shqipëria U21 0:1