Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panamá U21 Brasil U21
Rojita Extrema Tactiek Mir 43ala2
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
52.6 gemiddelde waardering 62.4
solid Schieten excellent
good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


19e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano geeft een lange en hoge pass. Rabello kopt de bal weg. Roncolho rent richting de bal. Roncolho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Crespo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ponciano de bal. Ponciano probeert naar een medespeler te passen. Roncolho rent richting de bal. Roncolho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin met een sublieme pass. Ringo is nu in balbezit. Ringo schiet op doel. James probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Velardo kan de bal niet met de borst controleren. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ringo de bal. Ringo draait met de bal, schiet en ... Escala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá U21 - Brasil U21 0:1

42e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crespo. Jiménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jiménez De León zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá U21 60%, Brasil U21 40%.
Panamá U21 - Brasil U21 0:1

46e minuut.
Haughton komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Manik verovert de bal door een tackle van achteren. Marin rent richting de bal. Marin geeft een lange en hoge pass. Roncolho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá U21 - Brasil U21 0:2

57e minuut.
Inworp. Ambrosio komt het veld opgelopen. Prestes komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ambrosio passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal zonder na te denken. Ringo rent richting de bal. Ringo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Remelexo komt het veld opgelopen. Nery komt het veld opgelopen. Pessi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá U21 60%, Brasil U21 40%.
Panamá U21 - Brasil U21 0:2