Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shqipëria U21 Severna Makedonija U21
SHWC Tactiek u21
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.8 gemiddelde waardering 44.6
solid Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Grupčev geeft een hoge lob. Ngjelo probeert naar een medespeler te passen. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel. Stanoev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - Severna Makedonija U21 1:0

8e minuut.
Vogli rent richting de bal. Vogli geeft de bal voor. Spiroski rent richting de bal. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj draait met de bal, schiet en ... Stanoev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Dukov rent richting de bal. Ngjelo verovert de bal door een tackle van achteren. Grupčev is nu in balbezit. Ngjelo onderschept slim de pass. Ngjelo haalt uit met een fantastische trap. Stanoev bokst de bal weg. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel. Stanoev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - Severna Makedonija U21 2:0

16e minuut.
Trajanovski passt de bal met de wreef. Kitinov heeft problemen om de bal te vangen. Trajanovski rent richting de bal. Trajanovski geeft een lange en hoge pass. Slankov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Slankov verovert de bal door een tackle van achteren. Slankov passt de bal zonder na te denken. Kitinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitinov haalt uit met een fantastische trap. Gashi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pernaska rent richting de bal. Pernaska geeft een lange en hoge pass. Grupčev heeft problemen om de bal te vangen. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kitinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrevski met een sublieme pass. Temelkoski met een sublieme pass. Slankov rent richting de bal. Slankov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Isai is nu in balbezit. Isai geeft een lange en hoge pass. Koprov heeft problemen om de bal te vangen. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria U21 53%, Severna Makedonija U21 47%.
Shqipëria U21 - Severna Makedonija U21 2:0

51e minuut.
Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ onderschept slim de pass. Kneževiќ passt de bal in één keer door. Slankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slankov draait met de bal, schiet en ... Kushi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Trajanovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drangov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria U21 47%, Severna Makedonija U21 53%.
Shqipëria U21 - Severna Makedonija U21 2:0