Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakartvelo U21 Nederland U21
Selekcjoner Tactiek 4 2 1 3
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.2 gemiddelde waardering 55.1
average Schieten very good
average Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Khaburdzania bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaburdzania met een sublieme pass. Iashvili heeft problemen om de bal te vangen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gamkrelidze geeft een lange en hoge pass. Linssen is nu in balbezit. Bajelidze onderschept slim de pass. Bajelidze haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Nederland U21 1:0

27e minuut.
Terpstra is nu in balbezit. Terpstra passt de bal zonder na te denken. Rep is nu in balbezit. Rep geeft de bal voor. Helmer springt en kopt de bal. Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ionatamishvili heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sakartvelo U21 - Nederland U21 1:1

33e minuut.
Bajelidze probeert de bal aan de voet te houden. Brom is nu in balbezit. Brom passt de bal zonder na te denken. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts geeft een lange en hoge pass. Gamezardashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Danelia heeft problemen om de bal te vangen. Danelia speelt de bal door. Iashvili heeft problemen om de bal te vangen. Hupperts geeft de bal voor. Bakkati rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Nederland U21 1:2

43e minuut.
Hupperts passt de bal in één keer door. Daar is Helmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helmer geeft een lange en hoge pass. Bakkati rent richting de bal. Bakkati schiet op doel. Gamezardashvili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 76%, Nederland U21 24%.
Sakartvelo U21 - Nederland U21 1:2

52e minuut.
Brom passt de bal zonder na te denken. Hupperts rent richting de bal. Hupperts passt de bal in één keer door. Helmer is nu in balbezit. Helmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Terpstra verovert de bal door een tackle van achteren. Terpstra speelt de bal door. Daar is Rep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rep draait met de bal, schiet en ... Ionatamishvili probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Danelia geeft de bal voor. Avsajanishvili met een sublieme pass. van der Sluis rent richting de bal. Terpstra rent richting de bal. Terpstra draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Nederland U21 1:3

60e minuut.
Avsajanishvili kopt de bal weg. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom passt de bal in één keer door. Hupperts rent richting de bal. Hupperts geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. van den Berg komt het veld opgelopen. Aarts komt het veld opgelopen. Snoei komt het veld opgelopen. Ophof komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Brom onderschept slim de pass. Snoei is nu in balbezit. Snoei speelt de bal door. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati haalt uit met een fantastische trap. Gamezardashvili bokst de bal weg.

64e minuut.
Brom rent richting de bal. Brom passt de bal zonder na te denken. Terpstra speelt de bal door. Daar is Ophof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ophof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Brom probeert naar een medespeler te passen. Snoei bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoei geeft de bal voor. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Linssen onderschept slim de pass. Linssen geeft een lange en hoge pass. Ophof kopt de bal weg. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Danelia met een sublieme pass. Brom is nu in balbezit. Brom probeert naar een medespeler te passen. Ophof is nu in balbezit. Ophof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Nederland U21 1:4

78e minuut.
Doeltrap. Bediashvili komt het veld opgelopen. Tetruashvili komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Terpstra speelt de bal door. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof probeert naar een medespeler te passen. Bakkati rent richting de bal. Bakkati schiet op doel. Gamezardashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 80%, Nederland U21 20%.
Sakartvelo U21 - Nederland U21 1:4