Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil U21 Sakartvelo U21
3 DEF > mir Tactiek Selekcjoner
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 39.8
formidable Schieten average
excellent Passen average
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Inworp. Ponciano met de inworp. Valdo rent richting de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... Ionatamishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ponciano zal de hoekschop nemen. Roncolho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Sakartvelo U21 1:0

5e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Ponciano passt de bal met de wreef. Prestes rent richting de bal. Roncolho rent richting de bal. Roncolho schiet op doel. Gamezardashvili bokst de bal weg.

8e minuut.
Roncolho passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een hoge lob. Prestes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Sakartvelo U21 2:0

16e minuut.
Gamezardashvili speelt de bal door. Abuda kopt de bal weg. Ionatamishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Valdo draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ponciano zal de hoekschop nemen. Kobuladze controleert de bal met de borst. Prestes rent richting de bal. Prestes draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Marin geeft een hoge lob. Ponciano rent richting de bal. Ponciano geeft een hoge lob. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Abuda speelt de bal door. Ponciano heeft problemen om de bal te vangen. Ponciano probeert naar een medespeler te passen. Valdo rent richting de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Khaburdzania de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ponciano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roncolho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Abuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuda probeert naar een medespeler te passen. Roncolho rent richting de bal. Roncolho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Sakartvelo U21 3:0

25e minuut.
Prestes is nu in balbezit. Prestes met een sublieme pass. Khaburdzania bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo onderschept slim de pass. Valdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Roncolho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamkrelidze rent richting de bal. Roncolho onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marin zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Roncolho de bal. Crespo rent richting de bal. Roncolho probeert naar een medespeler te passen. Prestes rent richting de bal. Prestes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daraselia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daraselia geeft de bal voor. Alves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avsajanishvili is nu in balbezit. Avsajanishvili draait met de bal, schiet en ... Dalmaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil U21 20%, Sakartvelo U21 80%.
Brasil U21 - Sakartvelo U21 3:0

50e minuut.
Abuda passt de bal in één keer door. Roncolho heeft problemen om de bal te vangen. Danelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin onderschept slim de pass. Marin geeft de bal voor. Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrosio komt het veld opgelopen. da Vila komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gamezardashvili trapt de bal weg van het doel. Crespo kopt de bal weg. Roncolho heeft problemen om de bal te vangen. Roncolho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Sakartvelo U21 4:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rabello komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gamkrelidze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Danelia de bal. Ambrosio met een sublieme pass. Roncolho rent richting de bal. Roncolho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ionatamishvili de bal. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio passt de bal met de wreef. Abuda met een sublieme pass. Roncolho rent richting de bal. Roncolho draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ionatamishvili geeft de bal voor. Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valdo de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pessi komt het veld opgelopen. Remelexo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Remelexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo speelt de bal door. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel. Gamezardashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Sakartvelo U21 5:0

75e minuut.
Bediashvili komt het veld opgelopen. Tetruashvili komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Roncolho rent richting de bal. Kobuladze onderschept slim de pass. da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil U21 - Sakartvelo U21 6:0

79e minuut.
Ambrosio geeft de bal voor. Tetruashvili verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rabello zal de hoekschop nemen. Pessi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pessi geeft de bal voor. Gamezardashvili probeert naar een medespeler te passen. Abuda kopt de bal weg. da Vila rent richting de bal. da Vila draait met de bal, schiet en ... Gamezardashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rabello passt de bal zonder na te denken. Remelexo rent richting de bal. Remelexo geeft een lange en hoge pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Khaburdzania kopt de bal weg. Khurtsidze rent richting de bal. da Vila maakt een afschuwelijke overtreding. da Vila is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil U21 18%, Sakartvelo U21 82%.
Brasil U21 - Sakartvelo U21 6:0