Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rossiya U21 Ecuador U21
эквадор Tactiek Ecu2021 Wing
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 56.4
good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Cajape rent richting de bal. Evsikov begaat een overtreding. Cajape raakt geblesseerd tijdens het duel. Escandon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yánez kopt de bal weg. Klungelig pakt Schustov de bal. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas schiet op doel. Sennikom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yánez met de inworp. Ampudia speelt de bal door. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Ecuador U21 0:1

20e minuut.
Ampudia speelt de bal door. Klungelig pakt Eras de bal. Eras passt de bal met de wreef. Cajape is nu in balbezit. Cajape schiet op doel. Sennikom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Zakusov geeft de bal voor. Klungelig pakt Trajano de bal. Chivadze rent richting de bal. Chivadze geeft de bal voor. Tagaldyev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Zakusov geeft de bal voor. Inworp. Cajape met een snelle inworp. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evsikov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Porcel de bal. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Mocayo Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trajano heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rossiya U21 - Ecuador U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya U21 57%, Ecuador U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rossiya U21 - Ecuador U21 1:1

51e minuut.
Yánez met een sublieme pass. Eras heeft problemen om de bal te vangen. Eras speelt de bal door. Cajape rent richting de bal. Cajape draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zajkin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Galiev komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Yánez passt de bal met de wreef. Evsikov verovert de bal door een tackle van achteren. Eras probeert naar een medespeler te passen. Cajape bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Zheltonogov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yánez met een snelle inworp. Ampudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampudia geeft een hoge lob. Cajape krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Ecuador U21 1:2

71e minuut.
Doeltrap. Zajtsev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Evsikov passt de bal in één keer door. Zajkin rent richting de bal. Zajkin met een sublieme pass. Zajtsev is nu in balbezit. Zajtsev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Yánez met een sublieme pass. Ampudia rent richting de bal. Ampudia passt de bal met de wreef. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya U21 66%, Ecuador U21 34%.
Rossiya U21 - Ecuador U21 1:2