Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rossiya U21 Italia U21
италия Tactiek U21 Bis
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 61.1
adequate Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avallone neemt de hoekschop. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Italia U21 0:1

10e minuut.
Avallone kopt de bal weg. Zhabin heeft problemen om de bal te vangen. Figone is nu in balbezit. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Baruffo speelt de bal door. Mancosu is nu in balbezit. Galimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mancosu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Figone komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Figone passt de bal in één keer door. Mancosu heeft problemen om de bal te vangen. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tarabello kopt de bal weg. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano geeft een lange en hoge pass. Figone is nu in balbezit. Figone schiet op doel. Sennikom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mancosu maakt een snoekduik en kopt de bal. Sennikom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Italia U21 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Baruffo de bal. Baruffo passt de bal zonder na te denken. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Italia U21 0:3

39e minuut.
Avallone kopt de bal weg. Morzhov heeft problemen om de bal te vangen. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Sennikom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya U21 - Italia U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya U21 77%, Italia U21 23%.
Rossiya U21 - Italia U21 0:4

52e minuut.
Zajkin probeert naar een medespeler te passen. Zhabin rent richting de bal. Figone begaat een overtreding. Figone krijgt een gele kaart. Zhabin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mezzasalma komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Strelkov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strelkov neemt de hoekschop. Diomin maakt een snoekduik en kopt de bal. Danzi probeert de bal met de borst te controleren. Pietra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Avallone kopt de bal weg. Figone probeert de bal aan de voet te houden. Avallone probeert naar een medespeler te passen. Figone rent richting de bal. Figone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zhabin rent richting de bal. Baruffo onderschept slim de pass. Baruffo probeert naar een medespeler te passen. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Sennikom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zhabin rent richting de bal. Zhabin passt de bal met de wreef. Shesterniov is nu in balbezit. Shesterniov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Trapani komt het veld opgelopen. Zheltonogov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zhabin kopt de bal weg. Danzi is nu in balbezit. Danzi geeft een lange en hoge pass. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Buitenspel voor Shesterniov. Goede buitenspelval van de verdediging. Conte komt het veld opgelopen. Ivanets komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doeltrap. Sennikom met een harde bal richting middenveld. Conte kopt de bal weg. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Chivadze komt het veld opgelopen. Galiev komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Baruffo geeft een lange en hoge pass. Turchetta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Galimov de bal onder controle te krijgen. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Botvinnik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Conte speelt de bal door. Frediani is nu in balbezit. Frediani geeft een lange en hoge pass. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Valeriano geeft de bal voor. Frediani rent richting de bal. Frediani met een sublieme pass. Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani haalt uit met een fantastische trap. Sennikom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya U21 65%, Italia U21 35%.
Rossiya U21 - Italia U21 0:4