Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italia U21 Rossiya U21
U21 Bis Tactiek италия
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.9 gemiddelde waardering 52.9
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone passt de bal zonder na te denken. Tarabello heeft problemen om de bal te vangen. Diomin rent richting de bal. Diomin haalt uit met een fantastische trap. Pietra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diomin rent richting de bal. Diomin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Rossiya U21 0:1

6e minuut.
Frediani rent richting de bal. Frediani met een sublieme pass. Dore rent richting de bal. Dore haalt uit met een fantastische trap. Sennikom probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Italia U21 - Rossiya U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 34%, Rossiya U21 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italia U21 - Rossiya U21 1:1

47e minuut.
Baruffo speelt de bal door. Figone rent richting de bal. Figone geeft de bal voor. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo passt de bal met de wreef. Figone rent richting de bal. Figone schiet op doel. Sennikom probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Donvito komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donvito rent richting de bal. Donvito geeft een lange en hoge pass. Dore maakt een snoekduik en kopt de bal. Sennikom bokst de bal weg.

59e minuut.
Schustov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frediani met een snelle inworp. Figone is nu in balbezit. Figone haalt uit met een fantastische trap. Sennikom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreucci komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Frediani kopt de bal weg. Klungelig pakt Baruffo de bal. Baruffo speelt de bal door. Andreucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreucci schiet op doel. Sennikom bokst de bal weg.

65e minuut.
Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito passt de bal in één keer door. Turchetta rent richting de bal. Turchetta draait met de bal, schiet en ... Sennikom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Trapani komt het veld opgelopen. Morzhov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tagaldyev komt het veld opgelopen. Danzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frediani rent richting de bal. Frediani geeft de bal voor. Sennikom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani schiet op doel. Sennikom bokst de bal weg.

75e minuut.
Evsikov kopt de bal weg. Donvito rent richting de bal. Donvito passt de bal zonder na te denken. Turchetta rent richting de bal. Turchetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Frediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frediani raakt geblesseerd tijdens het duel. Zheltonogov komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Frediani speelt de bal door. Andreucci is nu in balbezit. Andreucci passt de bal met de wreef. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta draait met de bal, schiet en ... Sennikom bokst de bal weg. Paal!

80e minuut.
Frediani onderschept slim de pass. Frediani geeft een hoge lob. Evsikov heeft problemen om de bal te vangen. Trapani rent richting de bal. Trapani schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Galiev passt de bal zonder na te denken. Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani passt de bal zonder na te denken. Turchetta rent richting de bal. Turchetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Zaplatkin komt het veld opgelopen. Kadykov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Galiev geeft een hoge lob. Tarabello probeert naar een medespeler te passen. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ... Pietra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 23%, Rossiya U21 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italia U21 - Rossiya U21 1:1