Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
England U21 Paraguay U21
QW_532_PRG Tactiek New Paraguay
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moss met de inworp. Woodgate speelt de bal door. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb draait met de bal, schiet en ... Marecos bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Woodgate met de inworp. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss geeft een lange en hoge pass. Grubb springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Paraguay U21 1:0

13e minuut.
Moss rent richting de bal. Moss geeft een hoge lob. Noble kopt de bal weg. Grubb rent richting de bal. Grubb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Morel geeft een hoge lob. Inworp. Woodgate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moss geeft een lange en hoge pass. Noble springt en kopt de bal. Marecos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montiel kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Moss is nu in balbezit. Moss passt de bal met de wreef. Noble is nu in balbezit. Noble schiet op doel. Marecos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Paraguay U21 2:0

25e minuut.
Henriquez rent richting de bal. Henriquez geeft een lange en hoge pass. Woodgate rent richting de bal. Woodgate geeft de bal voor. Noble springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gatley verovert de bal door een tackle van achteren. Moss is nu in balbezit. Moss passt de bal met de wreef. Noble is nu in balbezit. Noble schiet op doel. Marecos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Woodgate met de inworp. Moss is nu in balbezit. Woodgate rent richting de bal. Woodgate geeft een hoge lob. Noble maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Santacruz geeft de bal voor. Eden is nu in balbezit. Volpe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volpe krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz geeft een lange en hoge pass. Watson controleert de bal met de borst. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel. O`Connor bokst de bal weg.

45e minuut.
Mersan passt de bal zonder na te denken. Santacruz rent richting de bal. Mersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan geeft een lange en hoge pass. Volpe springt en kopt de bal. O`Connor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 38%, Paraguay U21 62%.
England U21 - Paraguay U21 2:0

46e minuut.
Freedman komt het veld opgelopen. Colwill komt het veld opgelopen.

53e minuut.
McCartney rent richting de bal. McCartney geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santacruz met een snelle inworp. Mersan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Noble is nu in balbezit. Godoy rent richting de bal. Freedman verovert de bal door een tackle van achteren. Freedman geeft een lange en hoge pass. Grubb krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Santacruz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Singh komt het veld opgelopen. Di Canio komt het veld opgelopen. Kennedy komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Marecos met een sublieme pass. Freedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freedman passt de bal met de wreef. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Paraguay U21 3:0

73e minuut.
Singh geeft een lange en hoge pass. Achucarro kopt de bal weg. Freedman rent richting de bal. Freedman geeft een hoge lob. Kennedy krijgt zijn hoofd ertegen. Marecos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb draait met de bal, schiet en ... Marecos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Paraguay U21 4:0

74e minuut.
Vassell geeft een hoge lob. Freedman geeft een hoge lob. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Santacruz met een sublieme pass. Mersan is nu in balbezit. Mersan passt de bal met de wreef. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel. O`Connor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 36%, Paraguay U21 64%.
England U21 - Paraguay U21 4:0