Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
England U21 Ecuador U21
QW_4132_EKW Tactiek Ecu2021 Wing
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Grubb onderschept slim de pass. Met opzet legt Cervantes zijn tegenspeler op de grond. Grubb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervantes geeft de bal voor. Woodgate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grubb springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Mocayo Alvarado met een sublieme pass. Woodgate kopt de bal weg. Escandon speelt de bal door. Daar is Deibiacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Freedman met de inworp. Paterson rent richting de bal. Paterson passt de bal in één keer door. Freedman geeft een hoge lob. Musk krijgt zijn hoofd ertegen. Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Trajano de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paterson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grubb krijgt zijn hoofd ertegen. Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Cajape speelt de bal door. Woodgate rent richting de bal. Woodgate geeft een lange en hoge pass. Grubb maakt een snoekduik en kopt de bal. Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Ecuador U21 1:0

24e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Ampudia onderschept slim de pass. Ampudia met een sublieme pass. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas schiet op doel. O`Connor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Woodgate passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Musk de bal. Musk schiet op doel. Mocayo Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Ecuador U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 51%, Ecuador U21 49%.
England U21 - Ecuador U21 2:0

46e minuut.
Eden komt het veld opgelopen. Di Canio komt het veld opgelopen. Lamb komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Freedman onderschept slim de pass. Freedman passt de bal in één keer door. Paterson is nu in balbezit. Paterson geeft de bal voor. Grubb maakt een snoekduik en kopt de bal. Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Eras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham begaat een overtreding. Eras raakt geblesseerd tijdens het duel. Moss komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ampudia probeert de bal aan de voet te houden. Eden probeert naar een medespeler te passen. Grubb is nu in balbezit. Grubb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Ecuador U21 3:0

60e minuut.
Inworp. Hatton komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Di Canio geeft de bal voor. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb met een sublieme pass. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 41%, Ecuador U21 59%.
England U21 - Ecuador U21 3:0