Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecuador U21 Italia U21
Ecu2021 Wing Tactiek U21 ATT MIX
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
51.8 gemiddelde waardering 61.6
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Asunción speelt de bal door. Eras is nu in balbezit. Eras geeft de bal voor. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... Schiavo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo speelt de bal door. Ormella rent richting de bal. Ormella geeft een hoge lob. Mezzasalma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tarabello geeft de bal voor. Yánez rent richting de bal. Frediani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yánez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yánez kan niet meer verder spelen. Orta komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Inworp. Frediani met een snelle inworp. Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo geeft een hoge lob. Mezzasalma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Danzi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frediani de bal. Frediani passt de bal in één keer door. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 68%, Italia U21 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecuador U21 - Italia U21 0:0

46e minuut.
Donvito komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Turchetta is nu in balbezit. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzasalma is nu in balbezit. Mezzasalma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Eras speelt de bal door. Cervantes rent richting de bal. Sommese begaat een overtreding. Sommese krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mezzasalma stond buitenspel. Mancosu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sommese onderschept slim de pass. Sommese passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Donvito de bal. Donvito geeft de bal voor. Mezzasalma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Donvito onderschept slim de pass. Donvito speelt de bal door. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Italia U21 0:1

66e minuut.
Simina komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Frediani geeft een lange en hoge pass. Turchetta rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Donvito neemt de hoekschop. Simina krijgt zijn hoofd ertegen. Mocayo Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Orta heeft problemen om de bal te vangen. Mancosu is nu in balbezit. Ampudia probeert naar een medespeler te passen. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Donvito passt de bal in één keer door. Frediani rent richting de bal. Frediani passt de bal zonder na te denken. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Danzi onderschept slim de pass. Danzi geeft een hoge lob. Mancosu rent richting de bal. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Baruffo geeft een hoge lob. Porcel kan de bal niet met de borst controleren. Simina rent richting de bal. Simina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Frediani met een sublieme pass. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu passt de bal zonder na te denken. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asunción verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Donvito geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Simina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Italia U21 0:2

88e minuut.
Baruffo probeert naar een medespeler te passen. Mancosu rent richting de bal. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Escandon heeft problemen om de bal te vangen. Mancosu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 65%, Italia U21 35%.
Ecuador U21 - Italia U21 0:2