Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecuador U21 Paraguay U21
Ecu2021 Wing Tactiek New Paraguay
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


18e minuut.
Cajape rent richting de bal. Deibiacas rent richting de bal. Cajape bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajape draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Paraguay U21 1:0

22e minuut.
Biedermann is nu in balbezit. Deibiacas onderschept slim de pass. Deibiacas passt de bal met de wreef. Cajape is nu in balbezit. Cajape schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Paraguay U21 2:0

29e minuut.
Mersan speelt de bal door. Klungelig pakt Santacruz de bal. Santacruz speelt de bal door. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador U21 - Paraguay U21 2:1

31e minuut.
Escandon kopt de bal weg. Yánez kan de bal niet met de borst controleren. Yánez passt de bal in één keer door. Daar is Deibiacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Santacruz met een sublieme pass. Mersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan passt de bal zonder na te denken. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mersan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Volpe springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecuador U21 - Paraguay U21 2:2

36e minuut.
Santacruz rent richting de bal. Santacruz geeft de bal voor. Asunción onderschept slim de pass. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Achucarro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yánez met een snelle inworp. Ampudia rent richting de bal. Ampudia passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 42%, Paraguay U21 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecuador U21 - Paraguay U21 2:2

46e minuut.
Ampudia rent richting de bal. Ampudia passt de bal in één keer door. Eras met een sublieme pass. Cajape rent richting de bal. Cajape schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Porcel kopt de bal weg. Eras probeert naar een medespeler te passen. Biedermann rent richting de bal. Deibiacas verovert de bal door een tackle van achteren. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Marecos bokst de bal weg.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trajano met de inworp. Yánez speelt de bal door. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. Marecos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Yánez is nu in balbezit. Biedermann verovert de bal door een tackle van achteren. Biedermann geeft de bal voor. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado bokst de bal weg. Cervantes met een sublieme pass. Eras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henriquez geeft een hoge lob. Volpe springt en kopt de bal. Mocayo Alvarado bokst de bal weg.

62e minuut.
Trajano passt de bal met de wreef. Ampudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampudia probeert naar een medespeler te passen. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Henriquez is nu in balbezit. Eras verovert de bal door een tackle van achteren. Eras passt de bal in één keer door. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Biedermann passt de bal zonder na te denken. Santacruz is nu in balbezit. Cervantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervantes krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Asunción met een sublieme pass. Biedermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Biedermann speelt de bal door. Volpe rent richting de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Yánez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Deibiacas de bal. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas verovert de bal door een tackle van achteren. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Eras kopt de bal weg. Daar is Cajape, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cajape passt de bal in één keer door. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ampudia is nu in balbezit. Ampudia speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achucarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yánez geeft de bal voor. Marecos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador U21 38%, Paraguay U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecuador U21 - Paraguay U21 2:2