Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italia U21 Īrān U21
U21 Bis Tactiek Songkran
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 32.8
outstanding Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Abelzada bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Figone is nu in balbezit. Figone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 1:0

3e minuut.
Daar is Figone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figone passt de bal met de wreef. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 2:0

7e minuut.
Mkadmi rent richting de bal. Gatto onderschept slim de pass. Gatto geeft een lange en hoge pass. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Figone passt de bal met de wreef. Frediani rent richting de bal. Frediani geeft een hoge lob. Mezzasalma krijgt zijn hoofd ertegen. Er-Rai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 3:0

22e minuut.
Frediani passt de bal zonder na te denken. Stocchi probeert naar een medespeler te passen. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Randazzo is nu in balbezit. Randazzo probeert naar een medespeler te passen. Figone is nu in balbezit. Turchetta is nu in balbezit. Turchetta schiet op doel. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Figone neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Mezzasalma de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 4:0

27e minuut.
Tabatabai geeft de bal voor. Baruffo heeft problemen om de bal te vangen. Baruffo passt de bal zonder na te denken. Randazzo geeft een hoge lob. Mezzasalma springt en kopt de bal. Er-Rai bokst de bal weg. Turchetta rent richting de bal. Turchetta schiet op doel. Er-Rai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 5:0

30e minuut.
Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo passt de bal met de wreef. Frediani is nu in balbezit. Frediani geeft de bal voor. Mezzasalma krijgt zijn hoofd ertegen. Er-Rai bokst de bal weg.

35e minuut.
Baruffo is nu in balbezit. Baruffo passt de bal in één keer door. Frediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frediani geeft een hoge lob. Mezzasalma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 6:0

40e minuut.
Abelzada kopt de bal weg. Stocchi probeert de bal met de borst te controleren. Stocchi speelt de bal door. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Abelzada bereikt de bal nog maar net als eerste. Frediani verovert de bal door een tackle van achteren. Frediani geeft een hoge lob. Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma schiet op doel. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Figone geeft de bal voor. Khashshab kopt de bal weg. Tabatabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone verovert de bal door een tackle van achteren. Figone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 21%, Īrān U21 79%.
Italia U21 - Īrān U21 6:0

46e minuut.
Akhlaqi komt het veld opgelopen. Rizzari komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Siamiadi verovert de bal door een tackle van achteren. Figone onderschept slim de pass. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone onderschept slim de pass. Figone draait met de bal, schiet en ... Er-Rai bokst de bal weg. Turchetta is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Donvito komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figone zal de hoekschop nemen. Siamiadi probeert de bal met de borst te controleren. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 7:0

52e minuut.
Frediani verovert de bal door een tackle van achteren. Frediani speelt de bal door. Baruffo met een sublieme pass. Figone bereikt de bal nog maar net als eerste. Figone schiet op doel. Er-Rai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Figone onderschept slim de pass. Figone geeft de bal voor. Turchetta rent richting de bal. Turchetta schiet op doel. Er-Rai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 8:0

55e minuut.
Sadiqi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreucci komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Baruffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruffo passt de bal met de wreef. Frediani is nu in balbezit. Frediani geeft een hoge lob. Mezzasalma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mahjoub rent richting de bal. Turchetta verovert de bal door een tackle van achteren. Turchetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 9:0

63e minuut.
Khashshab kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siamiadi de bal onder controle te krijgen. Mezzasalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzasalma schiet op doel. Khashshab probeert de bal aan de voet te houden. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mancosu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Dhif komt het veld opgelopen. Ashrafy komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Donvito passt de bal in één keer door. Frediani is nu in balbezit. Frediani passt de bal zonder na te denken. Andreucci rent richting de bal. Andreucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Er-Rai met een harde bal richting middenveld. Baruffo kopt de bal weg. Turchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Er-Rai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Trabelsi heeft problemen om de bal te vangen. Andreucci rent richting de bal. Andreucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 10:0

75e minuut.
Inworp. Chouchane komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Donvito is nu in balbezit. Donvito geeft de bal voor. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu geeft de bal voor. Turchetta krijgt zijn hoofd ertegen. Er-Rai bokst de bal weg.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Donvito geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turchetta krijgt zijn hoofd ertegen. Mahjoub heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia U21 - Īrān U21 11:0

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Er-Rai met een harde bal richting middenveld. Frediani kopt de bal weg. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Turchetta rent richting de bal. Turchetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia U21 20%, Īrān U21 80%.
Italia U21 - Īrān U21 11:0