Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România U21 Bosna i Hercegovina U21
CN 1 Tactiek vj7
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić passt de bal in één keer door. Sopârlă met een sublieme pass. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mihai passt de bal met de wreef. Nicoliţă heeft problemen om de bal te vangen. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Bosna i Hercegovina U21 1:0

30e minuut.
Margarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Parangal bokst de bal weg. Paal!

32e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Muntean rent richting de bal. Muntean geeft de bal voor. Secăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 31%, Bosna i Hercegovina U21 69%.
România U21 - Bosna i Hercegovina U21 1:0

46e minuut.
Pîrvu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Muntean geeft een lange en hoge pass. Pokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Pîrvu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muntean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Parangal bokst de bal weg.

60e minuut.
Sterescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă passt de bal in één keer door. Muntean geeft de bal voor. Pîrvu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bratu komt het veld opgelopen. Ostaşu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bratu onderschept slim de pass. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu passt de bal zonder na te denken. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu draait met de bal, schiet en ... Parangal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Cioculescu met een sublieme pass. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu speelt de bal door. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pîrvu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Floruţ komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cioculescu passt de bal zonder na te denken. Ostaşu rent richting de bal. Ostaşu probeert naar een medespeler te passen. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu draait met de bal, schiet en ... Parangal bokst de bal weg. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Bosna i Hercegovina U21 2:0

76e minuut.
Cioculescu passt de bal met de wreef. Sterescu rent richting de bal. Sterescu geeft een lange en hoge pass. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. Parangal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pokos is nu in balbezit. Bratu onderschept slim de pass. Bratu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Bosna i Hercegovina U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 23%, Bosna i Hercegovina U21 77%.
România U21 - Bosna i Hercegovina U21 3:0