Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolivia U21 Kazakhstán U21
Playoffs 1 Tactiek KZ U21 - BO U21
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 46.9
very good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen solid


6e minuut.
Finonchenko onderschept slim de pass. Finonchenko met een sublieme pass. Sayutin probeert naar een medespeler te passen. Keibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Keibal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Ramallo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyutyunik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mokin de bal. Mokin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Finonchenko rent richting de bal. Finonchenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claros met een snelle inworp. Hoyos geeft een hoge lob. Familtsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soza is nu in balbezit. Soza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Kazakhstán U21 1:0

31e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Hoyos passt de bal met de wreef. Mokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Claros verovert de bal door een tackle van achteren. Claros geeft de bal voor. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Barahona draait met de bal, schiet en ... Familtsev bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt Hoyos de bal. Keibal is nu in balbezit. Keibal passt de bal in één keer door. Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sugurbaev kan de bal niet met de borst controleren. Claros probeert naar een medespeler te passen. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Familtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Kazakhstán U21 2:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 56%, Kazakhstán U21 44%.
Bolivia U21 - Kazakhstán U21 2:0

55e minuut.
Soria geeft de bal voor. Olazabal rent richting de bal. Olazabal geeft een hoge lob. Barahona springt en kopt de bal. Nurzhumaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nurzhumaev de bal onder controle te krijgen. Familtsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Buitenspel voor Olazabal. Goede buitenspelval van de verdediging. Nokhrin komt het veld opgelopen. Fadeev komt het veld opgelopen. Yakovlev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Yakovlev rent richting de bal. Reynaga verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyos geeft een hoge lob. Olazabal is nu in balbezit. Olazabal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sugurbaev kan de bal niet met de borst controleren. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Familtsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Doeltrap. Kushetov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tlekhugov kopt de bal weg. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Kushetov rent richting de bal. Kushetov schiet op doel. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Finonchenko met een snelle inworp. Nokhrin speelt de bal door. Yakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakovlev haalt uit met een fantastische trap. De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 56%, Kazakhstán U21 44%.
Bolivia U21 - Kazakhstán U21 2:0