Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazakhstán U21 Bosna i Hercegovina U21
KZ U21 - BA U21 Tactiek vj7
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.1 gemiddelde waardering 56.2
good Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Rnić speelt de bal door. Kotromanić is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rnić zal de hoekschop nemen. Savičić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:1

16e minuut.
Anđušić onderschept slim de pass. Anđušić geeft de bal voor. Savičić rent richting de bal. Savičić schiet op doel. Familtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:2

22e minuut.
Andrin met een sublieme pass. Rnić probeert de bal met de borst te controleren. Rnić met een sublieme pass. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tlekhugov rent richting de bal. Breščić begaat een overtreding. Tlekhugov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyutyunik met een snel genomen vrije trap. Sugurbaev heeft problemen om de bal te vangen. Tlekhugov rent richting de bal. Tlekhugov schiet op doel. Parangal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mustapić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Andrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrin passt de bal met de wreef. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:3

43e minuut.
Makarchuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mustapić probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finonchenko. Finonchenko krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Doeltrap. Gutović komt het veld opgelopen. Reljanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán U21 60%, Bosna i Hercegovina U21 40%.
Kazakhstán U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:3

51e minuut.
Breščić is nu in balbezit. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft de bal voor. Gutović rent richting de bal. Gutović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gutović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fadeev komt het veld opgelopen. Yakovlev komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Breščić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapić rent richting de bal. Mustapić geeft een lange en hoge pass. Gutović rent richting de bal. Gutović draait met de bal, schiet en ... Familtsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mustapić rent richting de bal. Mustapić geeft een hoge lob. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović draait met de bal, schiet en ... Familtsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:4

69e minuut.
Fadeev geeft een hoge lob. Inworp. Andrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rnić is nu in balbezit. Rnić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Andrin geeft de bal voor. Gutović rent richting de bal. Finonchenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Finonchenko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gutović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović haalt uit met een fantastische trap. Familtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rnić met een sublieme pass. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin speelt de bal door. Gutović rent richting de bal. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:5

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kushetov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Nurakhmetov kopt de bal weg. Mustapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapić geeft de bal voor. Reljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Reljanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reljanović rent richting de bal. Reljanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazakhstán U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:6

85e minuut.
Tyutyunik speelt de bal door. Kushetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Breščić begaat een overtreding. Breščić krijgt een gele kaart. Kushetov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyutyunik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Reljanović controleert de bal met de borst. Gutović rent richting de bal. Reljanović is nu in balbezit. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazakhstán U21 67%, Bosna i Hercegovina U21 33%.
Kazakhstán U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:6