Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
România U21 Kazakhstán U21
CN V 16.0 Tactiek KZ U21 - RO U21
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 42.2
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Lin passt de bal in één keer door. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă passt de bal met de wreef. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Makarchuk geeft de bal voor. Nicoliţă met een sublieme pass. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lin onderschept slim de pass. Lin passt de bal met de wreef. Sopârlă speelt de bal door. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Familtsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Lin is nu in balbezit. Lin speelt de bal door. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal. Familtsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 1:0

10e minuut.
Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu geeft een hoge lob. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tyutyunik rent richting de bal. Tyutyunik geeft een lange en hoge pass. Tlekhugov rent richting de bal. Tlekhugov haalt uit met een fantastische trap. Guşiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
România U21 - Kazakhstán U21 1:1

16e minuut.
Nurzhumaev geeft de bal voor. Lin probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă geeft de bal voor. Pîrvu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca begaat een overtreding. Tlekhugov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mokin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tlekhugov krijgt zijn hoofd ertegen. Guşiţă bokst de bal weg.

27e minuut.
Sopârlă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lin geeft een hoge lob. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sayutin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nurzhumaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sopârlă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pîrvu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă geeft een hoge lob. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Familtsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 2:1

39e minuut.
Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru passt de bal zonder na te denken. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu schiet op doel. Familtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 3:1

44e minuut.
Carmitru passt de bal in één keer door. Makarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Familtsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Pîrvu rent richting de bal. Nurzhumaev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pîrvu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmitru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Familtsev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 34%, Kazakhstán U21 66%.
România U21 - Kazakhstán U21 3:1

50e minuut.
Sopârlă geeft een lange en hoge pass. Makarchuk heeft problemen om de bal te vangen. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... Familtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 4:1

53e minuut.
Daar is Pîrvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu schiet op doel. Familtsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 5:1

56e minuut.
Inworp. Sayutin met een snelle inworp. Tyutyunik probeert de bal met de borst te controleren. Lin rent richting de bal. Lin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Familtsev trapt de bal weg van het doel. Sopârlă kopt de bal weg. Daar is Makarchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Familtsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yakovlev komt het veld opgelopen. Nokhrin komt het veld opgelopen. Fadeev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Secăreanu kopt de bal weg. Pîrvu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makarchuk. Pîrvu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lin komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 6:1

67e minuut.
Nicoliţă geeft een hoge lob. Secăreanu rent richting de bal. Nurzhumaev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nurzhumaev krijgt een gele kaart. Secăreanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pîrvu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Familtsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 7:1

70e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin speelt de bal door. Finonchenko rent richting de bal. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. Familtsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lin is nu in balbezit. Lin geeft de bal voor. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru geeft de bal voor. Pîrvu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lin speelt de bal door. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru speelt de bal door. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... Familtsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Makarchuk heeft problemen om de bal te vangen. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... Familtsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 8:1

78e minuut.
Makarchuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sopârlă met de inworp. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Carmitru rent richting de bal. Carmitru passt de bal in één keer door. Nurzhumaev rent richting de bal. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Familtsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nurakhmetov de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 9:1

80e minuut.
Fadeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fadeev raakt geblesseerd tijdens het duel. Kushetov komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lin geeft een hoge lob. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nurzhumaev de bal onder controle te krijgen. Familtsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
România U21 - Kazakhstán U21 10:1

85e minuut.
Tyutyunik probeert naar een medespeler te passen. Kushetov is nu in balbezit. Kushetov passt de bal in één keer door. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: România U21 26%, Kazakhstán U21 74%.
România U21 - Kazakhstán U21 10:1