Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkiye U21 Hrvatska U21
son Tactiek AsyncRombLO
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
62.1 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Pekcesur is nu in balbezit. Akaslan met een sublieme pass. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Hrvatska U21 1:0

15e minuut.
Mendil is nu in balbezit. Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren. Plivaric passt de bal zonder na te denken. Prohaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohaska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yiğitcebe met een harde bal richting middenveld. Ivanušec is nu in balbezit. Uslu onderschept slim de pass. Uslu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Strujic verovert de bal door een tackle van achteren. Strujic passt de bal in één keer door. Plivaric rent richting de bal. Pravica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prohaska met een snelle inworp. Aracı onderschept slim de pass. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vardar stond buitenspel. Bosanac neemt vlug de vrije trap. Plivaric kopt de bal weg. Prohaska is nu in balbezit. Prohaska geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Deša probeert naar een medespeler te passen. Akaslan heeft problemen om de bal te vangen. Akaslan met een sublieme pass. Vardar is nu in balbezit. Vardar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Açan de bal. Inworp. Ivanušec met een snelle inworp. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Lupi geeft een hoge lob. Yiğitcebe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mendil probeert naar een medespeler te passen. Açan rent richting de bal. Ivanušec begaat een overtreding. Ivanušec krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Strujic met een sublieme pass. Ivanušec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oltacı. Ivanušec raakt geblesseerd tijdens het duel. Plivaric wilt de vrije trap nemen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Yiğitcebe trapt de bal weg. Akaslan kopt de bal weg. Deša is nu in balbezit. Birikimci verovert de bal door een tackle van achteren. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Oltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Oltacı geeft een lange en hoge pass. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ... Radulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Hrvatska U21 2:0

39e minuut.
Mendil onderschept slim de pass. Strujic onderschept slim de pass. Strujic probeert naar een medespeler te passen. Pravica rent richting de bal. Pravica draait met de bal, schiet en ... Yiğitcebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye U21 57%, Hrvatska U21 43%.
Türkiye U21 - Hrvatska U21 2:0

48e minuut.
Buitenspel voor Birikimci. Goede buitenspelval van de verdediging. Yağcıoğlu komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Bağatur de bal. Strujic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bağatur. Bağatur krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Inworp. Türkeli komt het veld opgelopen. Ölker komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Aracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracı passt de bal met de wreef. Açan geeft een hoge lob. Türkeli controleert de bal met de borst. Türkeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Yağcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Türkeli is nu in balbezit. Açan is nu in balbezit. Açan haalt uit met een fantastische trap. Radulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karabaić geeft de bal voor. Prohaska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ölker. Ölker krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci rent richting de bal. Birikimci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Hrvatska U21 3:0

68e minuut.
Türkeli heeft problemen om de bal te vangen. Türkeli passt de bal zonder na te denken. Birikimci rent richting de bal. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Hrvatska U21 4:0

69e minuut.
Petković komt het veld opgelopen. Knežević komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gligić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Doeltrap. Mice-Katine komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Knežević probeert naar een medespeler te passen. Petković probeert naar een medespeler te passen. Gligić is nu in balbezit. Gligić schiet op doel. Yiğitcebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Hrvatska U21 4:1

89e minuut.
Açan is nu in balbezit. Açan passt de bal in één keer door. Türkeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeli draait met de bal, schiet en ... Radulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye U21 - Hrvatska U21 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye U21 53%, Hrvatska U21 47%.
Türkiye U21 - Hrvatska U21 5:1