Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk U21 Tūnis U21
5-3-2 junt Tactiek U21
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
49.8 gemiddelde waardering 42.2
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Sin geeft de bal voor. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon schiet op doel. Hanini bokst de bal weg.

13e minuut.
Han-Kim is nu in balbezit. Han-Kim geeft een lange en hoge pass. Boumnijel heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Hanini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hwan-Sin zal de hoekschop nemen. Wang-Lin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Tūnis U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 29%, Tūnis U21 71%.
Daehan Minguk U21 - Tūnis U21 1:0

50e minuut.
Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin geeft de bal voor. Klungelig pakt Er-Rihani de bal. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon schiet op doel. Hanini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Tūnis U21 2:0

51e minuut.
Sahbani probeert naar een medespeler te passen. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Haddar passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Sahbani. Goede buitenspelval van de verdediging. Ling-Song maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Haddar kopt de bal weg. Klungelig pakt Wang-Lin de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin geeft een lange en hoge pass. Daar is Er-Rihani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Lin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Han-Kon met een snelle inworp. Hwan-Sin probeert naar een medespeler te passen. Han-Kon geeft een lange en hoge pass. Wang-Lin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mustafa met een snelle inworp. Ghanmi is nu in balbezit. Han-Kim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Han-Kim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 40%, Tūnis U21 60%.
Daehan Minguk U21 - Tūnis U21 2:0