Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrvatska U21 India U21
Async442 Tactiek thorCA
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Raghunathan geeft de bal voor. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Lupi passt de bal met de wreef. Plivaric rent richting de bal. Plivaric haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Prohaska probeert naar een medespeler te passen. Petković rent richting de bal. Petković speelt de bal door. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Thimanniya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Petković geeft een hoge lob. Surnilla probeert de bal met de borst te controleren. Gordha rent richting de bal. Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren. Plivaric haalt uit met een fantastische trap. Thimanniya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Surnilla speelt de bal door. Vineeta met een sublieme pass. Raviram is nu in balbezit. Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren. Plivaric draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Plivaric rent richting de bal. Vineeta speelt de bal door. Prohaska met een sublieme pass. Gvardiol rent richting de bal. Gvardiol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ivanušec geeft de bal voor. Subrahmanyam heeft problemen om de bal te vangen. Plivaric rent richting de bal. Plivaric haalt uit met een fantastische trap. Thimanniya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - India U21 1:0

45e minuut.
Prohaska is nu in balbezit. Prohaska passt de bal met de wreef. Raviram bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković verovert de bal door een tackle van achteren. Petković haalt uit met een fantastische trap. Thimanniya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska U21 30%, India U21 70%.
Hrvatska U21 - India U21 1:0

46e minuut.
Indrani komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Thimanniya niet meer kan verder spelen. Mona komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Plivaric draait met de bal, schiet en ... Subrahmanyam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petković rent richting de bal. Petković schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Lupi kopt de bal weg. Prohaska probeert naar een medespeler te passen. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec geeft de bal voor. Gvardiol krijgt zijn hoofd ertegen. Mona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ivanušec onderschept slim de pass. Ivanušec geeft een hoge lob. Raviram heeft problemen om de bal te vangen. Plivaric onderschept slim de pass. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Mona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavanaja komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Petković geeft de bal voor. Surnilla onderschept slim de pass. Ivanušec met een sublieme pass. Gvardiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvardiol draait met de bal, schiet en ... Mona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - India U21 2:0

89e minuut.
Petković geeft een hoge lob. Gordha onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivanušec neemt de hoekschop. Gvardiol krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska U21 28%, India U21 72%.
Hrvatska U21 - India U21 2:0