Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk U21 Türkiye U21
5-3-2 junt Tactiek hücum 343
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
49.1 gemiddelde waardering 62.8
good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Yağcıoğlu is nu in balbezit. Yağcıoğlu passt de bal in één keer door. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Türkiye U21 0:1

13e minuut.
Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur geeft de bal voor. Vardar is nu in balbezit. Vardar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Türkiye U21 0:2

22e minuut.
Kwon-Won neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pekcesur de bal. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Yong schiet op doel. Pekel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Türkiye U21 1:2

25e minuut.
Tenekeci rent richting de bal. Tenekeci geeft een hoge lob. Ling-Song probeert de bal met de borst te controleren. Birikimci onderschept slim de pass. Birikimci schiet op doel. De bal raakt de paal. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yağcıoğlu met de inworp. Vardar is nu in balbezit. Yürekli speelt de bal door. Tenekeci geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Han-Kon is nu in balbezit. Bağatur verovert de bal door een tackle van achteren. Aracı met een sublieme pass. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tenekeci neemt de hoekschop. Birikimci rent richting de bal. Paal!

31e minuut.
Aracı rent richting de bal. Aracı geeft een lange en hoge pass. Vardar maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Hamate de bal. Ling-Song verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vardar kopt de bal weg. Hiu-Sing probeert naar een medespeler te passen. Yürekli kopt de bal weg. Vardar rent richting de bal. Vardar haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Uslu verovert de bal door een tackle van achteren. Hamate begaat een overtreding. Uslu raakt geblesseerd tijdens het duel. Aracı met een snel genomen vrije trap. Birikimci springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chyu geeft de bal voor. Kwoon-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci maakt een afschuwelijke overtreding. Tenekeci krijgt een gele kaart. Kwoon-Yong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kwoon-Yong kan niet meer verder spelen. Wang-Lin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 70%, Türkiye U21 30%.
Daehan Minguk U21 - Türkiye U21 1:2

50e minuut.
Yağcıoğlu passt de bal met de wreef. Birikimci rent richting de bal. Chyu is nu in balbezit. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Ateşoğlu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Aracı verovert de bal door een tackle van achteren. Aracı passt de bal zonder na te denken. Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pekcesur rent richting de bal. Pekcesur passt de bal met de wreef. Uslu rent richting de bal. Uslu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Türkiye U21 1:3

64e minuut.
Pekcesur geeft de bal voor. Tenekeci rent richting de bal. Tenekeci speelt de bal door. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wang-Yang onderschept slim de pass. Uslu is nu in balbezit. Uslu probeert naar een medespeler te passen. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Türkiye U21 1:4

71e minuut.
Tenekeci rent richting de bal. Kwon-Won maakt een afschuwelijke overtreding. Tenekeci raakt geblesseerd tijdens het duel. Değirmendere komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tenekeci passt de bal in één keer door. Aracı rent richting de bal. Aracı passt de bal in één keer door. Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcesur geeft de bal voor. Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Türkiye U21 1:5

87e minuut.
Aracı is nu in balbezit. Aracı passt de bal in één keer door. Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere geeft de bal voor. Birikimci maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 72%, Türkiye U21 28%.
Daehan Minguk U21 - Türkiye U21 1:5