Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tūnis U21 Norge U21
U21 Tactiek Bałtyk
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 54.2
average Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


15e minuut.
Falk kopt de bal weg. Klungelig pakt Sjøgren de bal. Er-Rihani is nu in balbezit. Sjøgren onderschept slim de pass. Sjøgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sveen rent richting de bal. Nafarzani begaat een overtreding. Sveen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sveen met een snel genomen vrije trap. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren draait met de bal, schiet en ... Hanini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Inworp. Sveen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stordal geeft een hoge lob. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Norge U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis U21 59%, Norge U21 41%.
Tūnis U21 - Norge U21 0:1

46e minuut.
Gran komt het veld opgelopen. Naustdal komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gran geeft een lange en hoge pass. Haddar geeft de bal voor. Moldskred kopt de bal weg. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Moldskred geeft de bal voor. Naustdal rent richting de bal. Naustdal geeft een hoge lob. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Norge U21 0:2

61e minuut.
Klungelig pakt Sjøgren de bal. Moldskred met een sublieme pass. Klungelig pakt Falk de bal. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gran geeft de bal voor. Ben Slimane probeert de bal aan de voet te houden. Moldskred probeert naar een medespeler te passen. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Jonsson komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ben Slimane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gran rent richting de bal. Gran passt de bal zonder na te denken. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal haalt uit met een fantastische trap. Hanini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Evensen onderschept slim de pass. Evensen geeft een hoge lob. Gran met een sublieme pass. Naustdal probeert de bal aan de voet te houden. Naustdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Drage verovert de bal door een tackle van achteren. Drage geeft een hoge lob. Naustdal rent richting de bal. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Hanini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Norge U21 0:3

88e minuut.
Moldskred onderschept slim de pass. Moldskred geeft een lange en hoge pass. Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Naustdal draait met de bal, schiet en ... Haddar probeert de bal aan de voet te houden. Hanini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis U21 69%, Norge U21 31%.
Tūnis U21 - Norge U21 0:3