Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-18 08:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group H
  • Stadion: India U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 41922
India U21 Türkiye U21
thorCA Tactiek hücum 343
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
45.2 gemiddelde waardering 58.1
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Raviram passt de bal in één keer door. Surnilla geeft een hoge lob. Savcı heeft problemen om de bal te vangen. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta haalt uit met een fantastische trap. Gümüştan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Raghunathan verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yağcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Uslu rent richting de bal. Uslu probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Birikimci is nu in balbezit. Birikimci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Türkiye U21 0:1

26e minuut.
Tenekeci speelt de bal door. Yürekli speelt de bal door. Yağcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Uslu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Savcı rent richting de bal. Surnilla is nu in balbezit. Aracı verovert de bal door een tackle van achteren. Aracı geeft een hoge lob. Uslu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 70%, Türkiye U21 30%.
India U21 - Türkiye U21 0:1

46e minuut.
Indrani komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amca komt het veld opgelopen. Alyanak komt het veld opgelopen. Koçyılmaz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Vardar passt de bal zonder na te denken. Yürekli rent richting de bal. Yürekli passt de bal zonder na te denken. Birikimci heeft problemen om de bal te vangen. Birikimci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavanaja komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Raghunathan geeft een lange en hoge pass. Yürekli kopt de bal weg. Klungelig pakt Surnilla de bal. Birikimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birikimci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Koçyılmaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surnilla. Koçyılmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Aracı met een snel genomen vrije trap. Vardar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Thimanniya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tenekeci speelt de bal door. Birikimci rent richting de bal. Gordha rent richting de bal. Birikimci verovert de bal door een tackle van achteren. Birikimci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Surnilla verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yağcıoğlu neemt de hoekschop. Birikimci maakt een snoekduik en kopt de bal. Thimanniya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Türkiye U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 73%, Türkiye U21 27%.
India U21 - Türkiye U21 0:2