Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norge U21 Daehan Minguk U21
Bałtyk Tactiek 5-3-2 junt
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 48
very good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Flesland geeft een lange en hoge pass. Sjøgren is nu in balbezit. Hwan-Sin maakt een afschuwelijke overtreding. Hwan-Sin krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hamate geeft een lange en hoge pass. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin geeft de bal voor. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Skjevik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ling-Song is nu in balbezit. Ling-Song geeft de bal voor. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Sing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - Daehan Minguk U21 1:0

28e minuut.
Han-Kim passt de bal met de wreef. Hiu-Lee probeert de bal met de borst te controleren. Eikås bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sveen met een sublieme pass. Rødseth geeft een lange en hoge pass. Eikås is nu in balbezit. Eikås draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Evensen geeft een lange en hoge pass. Hiu-Lee kopt de bal weg. Wang-Yang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge U21 52%, Daehan Minguk U21 48%.
Norge U21 - Daehan Minguk U21 1:0

46e minuut.
Naustdal komt het veld opgelopen. Gran komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Flesland geeft een hoge lob. Naustdal is nu in balbezit. Hiu-Lee schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hiu-Lee krijgt een gele kaart. Naustdal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sjøgren krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin met een sublieme pass. Gran geeft een lange en hoge pass. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Gran geeft een lange en hoge pass. Naustdal is nu in balbezit. Naustdal passt de bal in één keer door. Falk rent richting de bal. Falk schiet op doel. Hiu-Sing bokst de bal weg.

64e minuut.
Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk onderschept slim de pass. Falk draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - Daehan Minguk U21 2:0

68e minuut.
Han-Kim met een snelle inworp. Han-Kon geeft een lange en hoge pass. Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred geeft een lange en hoge pass. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jonsson komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wang-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon is nu in balbezit. Han-Kon speelt de bal door. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Han-Kim zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Han-Kim naar de kleedkamers voor een vroege douche. Falk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Daar is Hwan-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyu is nu in balbezit. Moldskred begaat een overtreding. Moldskred krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hwan-Sin is nu in balbezit. Hwan-Sin geeft een hoge lob. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Skjevik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hiu-Sing geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stordal geeft de bal voor. Jonsson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wang-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk onderschept slim de pass. Falk draait met de bal, schiet en ... Hiu-Sing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Falk is nu in balbezit. Falk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - Daehan Minguk U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge U21 49%, Daehan Minguk U21 51%.
Norge U21 - Daehan Minguk U21 3:0