Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrvatska U21 Tūnis U21
Async Left Wing Tactiek U21
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
15 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Ivanušec speelt de bal door. Strujic rent richting de bal. Er-Rihani maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Er-Rihani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Ivanušec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Plivaric de bal. Haddar rent richting de bal. Hanini probeert de bal met de borst te controleren. Pravica bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Tūnis U21 1:0

7e minuut.
Strujic is nu in balbezit. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Plivaric maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Inworp. Ivanušec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strujic bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujic geeft een hoge lob. Pravica krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Hanini trapt de bal weg. Ghanmi kopt de bal weg. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Strujic heeft problemen om de bal te vangen. Strujic probeert naar een medespeler te passen. Ivanušec heeft problemen om de bal te vangen. Ivanušec geeft de bal voor. Plivaric maakt een snoekduik en kopt de bal. Hanini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec passt de bal zonder na te denken. Knežević rent richting de bal. Knežević haalt uit met een fantastische trap. Boumnijel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Deša rent richting de bal. Deša geeft de bal voor. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec geeft de bal voor. Plivaric springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ivanušec speelt de bal door. Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec passt de bal met de wreef. Pravica is nu in balbezit. Pravica draait met de bal, schiet en ... Hanini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Tūnis U21 2:0

39e minuut.
Strujic probeert naar een medespeler te passen. Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec passt de bal met de wreef. Pravica rent richting de bal. Plivaric is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pravica is nu in balbezit. Pravica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Tūnis U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska U21 24%, Tūnis U21 76%.
Hrvatska U21 - Tūnis U21 3:0

48e minuut.
Jawachi rent richting de bal. Budimir onderschept slim de pass. Budimir geeft de bal voor. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Boumnijel geeft een lange en hoge pass. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec geeft de bal voor. Plivaric maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ivanušec heeft problemen om de bal te vangen. Ivanušec geeft een hoge lob. Pravica is nu in balbezit. Pravica draait met de bal, schiet en ... Hanini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Livaja komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Hanini niet meer kan verder spelen. Zahmoul komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Strujic probeert naar een medespeler te passen. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec passt de bal zonder na te denken. Pravica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Knežević geeft de bal voor. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec geeft de bal voor. Daar is Plivaric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plivaric schiet op doel. Zahmoul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petković komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Plivaric stond buitenspel. Bosanac komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Deša probeert naar een medespeler te passen. Ivanušec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanušec geeft een lange en hoge pass. Plivaric maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Tūnis U21 4:0

77e minuut.
Haddar geeft een hoge lob. Deša kopt de bal weg. Petković speelt de bal door. Klungelig pakt Ivanušec de bal. Ivanušec geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pravica stond buitenspel. Mice-Katine komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bosanac geeft een lange en hoge pass. Petković kopt de bal weg. Daar is Ivanušec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mice-Katine is nu in balbezit. Mice-Katine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Prohaska verovert de bal door een tackle van achteren. Prohaska met een sublieme pass. Mice-Katine rent richting de bal. Mice-Katine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Tūnis U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska U21 22%, Tūnis U21 78%.
Hrvatska U21 - Tūnis U21 5:0