Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrvatska U21 Norge U21
AsyncMagyar Tactiek pol wing Peru
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.7 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Skjevik probeert naar een medespeler te passen. Prohaska kopt de bal weg. Ivanušec rent richting de bal. Ivanušec geeft een hoge lob. Plivaric springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Norge U21 1:0

8e minuut.
Lupi passt de bal met de wreef. Strujic is nu in balbezit. Strujic passt de bal zonder na te denken. Prohaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohaska geeft de bal voor. Skjevik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Norge U21 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Deša de bal. Falk is nu in balbezit. Deša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deša krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Majer is nu in balbezit. Sveen onderschept slim de pass. Sveen passt de bal zonder na te denken. Falk is nu in balbezit. Falk haalt uit met een fantastische trap. Radulić bokst de bal weg.

25e minuut.
Plivaric is nu in balbezit. Strujic bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujic passt de bal zonder na te denken. Plivaric is nu in balbezit. Plivaric draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stordal probeert naar een medespeler te passen. Sørgård heeft problemen om de bal te vangen. Prohaska speelt de bal door. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Prohaska passt de bal zonder na te denken. Plivaric rent richting de bal. Drage is nu in balbezit. Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren. Plivaric haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Naustdal rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sveen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Falk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Norge U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska U21 34%, Norge U21 66%.
Hrvatska U21 - Norge U21 2:1

46e minuut.
Moldskred komt het veld opgelopen. Eriksrud komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Prohaska geeft een hoge lob. Ivanušec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drage kopt de bal weg. Ivanušec heeft problemen om de bal te vangen. Ivanušec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sjøgren komt het veld opgelopen. Eikås komt het veld opgelopen. Gran komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Deša onderschept slim de pass. Gran rent richting de bal. Gran speelt de bal door. Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldskred draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Prohaska speelt de bal door. Ivanušec heeft problemen om de bal te vangen. Ivanušec geeft een hoge lob. Plivaric springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrvatska U21 - Norge U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrvatska U21 37%, Norge U21 63%.
Hrvatska U21 - Norge U21 3:1