Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
India U21 Daehan Minguk U21
thor Tactiek 5-3-2 v2
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
43.8 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Shyam neemt vlug de vrije trap. Umakanta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chyu. Umakanta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Subrahmanyam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kin bokst de bal weg.

9e minuut.
Subrahmanyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Subrahmanyam passt de bal met de wreef. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon haalt uit met een fantastische trap. Thimanniya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Daehan Minguk U21 0:1

10e minuut.
Subrahmanyam speelt de bal door. Surnilla geeft een lange en hoge pass. Pillay speelt de bal door. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta schiet op doel. Kin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Raviram onderschept slim de pass. Han-Kim onderschept slim de pass. Raghunathan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raghunathan krijgt een gele kaart. Han-Kim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jee-Kwoon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ... Thimanniya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
India U21 - Daehan Minguk U21 0:2

24e minuut.
Ling-Song passt de bal met de wreef. Han-Kon rent richting de bal. Han-Kon passt de bal in één keer door. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vineeta speelt de bal door. Raviram rent richting de bal. Raviram probeert naar een medespeler te passen. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Han-Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han-Kim geeft een hoge lob. Subrahmanyam onderschept slim de pass. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 53%, Daehan Minguk U21 47%.
India U21 - Daehan Minguk U21 0:2

46e minuut.
Indrani komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Kwoon-Yong komt het veld opgelopen. Kwon-Won komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Wang-Yang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Indrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Yang maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wang-Yang naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Shyam geeft de bal voor. Indrani rent richting de bal. Ling-Song schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ling-Song krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Han-Kon geeft een hoge lob. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Vineeta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vineeta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India U21 52%, Daehan Minguk U21 48%.
India U21 - Daehan Minguk U21 0:2