Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria U21 Azərbaycan U21
adix532press Tactiek ÖTÜKEN-OFSYT
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
58.1 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Buitenspel voor Barakov. Goede buitenspelval van de verdediging. Əhmədov neemt vlug de vrije trap. Əlioğlu kopt de bal weg. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Azərbaycan U21 0:1

17e minuut.
Nonchev onderschept slim de pass. Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov schiet op doel. Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulgaria U21 - Azərbaycan U21 1:1

19e minuut.
Klungelig pakt Nonchev de bal. Süleymanov rent richting de bal. Filev verovert de bal door een tackle van achteren. Filev passt de bal met de wreef. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Qasımsoy kopt de bal weg. Karakehaiov met een sublieme pass. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov draait met de bal, schiet en ... Xudayarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cenkov rent richting de bal. Cenkov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Süleymanov de bal onder controle te krijgen. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov schiet op doel. Xudayarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Filev met een sublieme pass. Nonchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Qasımsoy zijn tegenspeler op de grond. Qasımsoy krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Anev geeft de bal voor. Amilov is nu in balbezit. Ilarionov onderschept slim de pass. Ilarionov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Azərbaycan U21 2:1

42e minuut.
Zagorov met een sublieme pass. Əhmədov onderschept slim de pass. Barakov rent richting de bal. Barakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Azərbaycan U21 3:1

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ilarionov stond buitenspel. Mirzəzadə komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 49%, Azərbaycan U21 51%.
Bulgaria U21 - Azərbaycan U21 3:1

51e minuut.
Barakov is nu in balbezit. Əhmədov onderschept slim de pass. Əhmədov geeft de bal voor. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Kunev bokst de bal weg.

57e minuut.
Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Filev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amilov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Inworp. Minev komt het veld opgelopen. Abışov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pehlivanov kopt de bal weg. Mirzəzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov begaat een overtreding. Karakehaiov krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rankov komt het veld opgelopen. Baltanov komt het veld opgelopen. Hüseynov komt het veld opgelopen. Bilchev komt het veld opgelopen. Mustafazadə komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorov begaat een overtreding. Amin raakt geblesseerd tijdens het duel. Tahirli komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Namazlı onderschept slim de pass. Minev rent richting de bal. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov draait met de bal, schiet en ... Kunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Azərbaycan U21 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 55%, Azərbaycan U21 45%.
Bulgaria U21 - Azərbaycan U21 3:2