Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 Honduras U21
4-3-3 rugby Tactiek JF v3.0
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
7 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
48.7 gemiddelde waardering 42
good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Angel met de inworp. Langekær rent richting de bal. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vargas rent richting de bal. Langekær verovert de bal door een tackle van achteren. Langekær met een sublieme pass. Poulsen Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen Magleby draait met de bal, schiet en ... Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Honduras U21 1:0

19e minuut.
Angel rent richting de bal. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Josefsen. Josefsen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kjeldbjerg met een snelle inworp. Langekær rent richting de bal. Langekær geeft een lange en hoge pass. Lillegaard krijgt zijn hoofd ertegen. Suazo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 30%, Honduras U21 70%.
Danmark U21 - Honduras U21 1:0

50e minuut.
Inworp. Araujo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Irda geeft een hoge lob. Vendelbo Løvenørn geeft de bal voor. Simon rent richting de bal. Josefsen onderschept slim de pass. Josefsen haalt uit met een fantastische trap. Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Suazo trapt de bal weg van het doel. Rovelo is nu in balbezit. Tuesen maakt een afschuwelijke overtreding. Tuesen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Inworp. Cansino komt het veld opgelopen. Soto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 31%, Honduras U21 69%.
Danmark U21 - Honduras U21 1:0