Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latvija U21 Malaysia U21
Typhoon Tactiek Martinoo 41212
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 38.7
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Ulberts met een sublieme pass. Daar is Strauts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romzi Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauts verovert de bal door een tackle van achteren. Strauts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Malaysia U21 1:0

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wan Nor zal de hoekschop nemen. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Snīpis ... Strafschop! Snīpis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. bin Mohd Fuad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Ahmed kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kumarins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija U21 - Malaysia U21 1:1

22e minuut.
Wan Nor rent richting de bal. Jaunsudrabiņš is nu in balbezit. Wan Nor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wan Nor krijgt een gele kaart. Jaunsudrabiņš raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Wan Nor met een sublieme pass. bin Mustapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kikijs ... Strafschop! bin Mustapa raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Ahmed zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Vecziediņš passt de bal zonder na te denken. Ulberts rent richting de bal. Yaacob tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaacob krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzilmītis komt het veld opgelopen. Klope komt het veld opgelopen. Kapteinis komt het veld opgelopen. Susurs komt het veld opgelopen. bin Jamlus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 53%, Malaysia U21 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvija U21 - Malaysia U21 1:1

54e minuut.
Kalnkarklis heeft problemen om de bal te vangen. bin Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmed passt de bal met de wreef. bin Mustapa is nu in balbezit. bin Mustapa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
bin Husien geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaidelotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klope bereikt de bal nog maar net als eerste. Klope geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Yaacob geeft de bal voor. bin Mustapa kopt de bal weg. bin Ahmed is nu in balbezit. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yaacob is nu in balbezit. Ulberts verovert de bal door een tackle van achteren. Ulberts geeft de bal voor. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 45%, Malaysia U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latvija U21 - Malaysia U21 1:1