Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulgaria U21 Danmark U21
adix532press Tactiek 4-3-3 rugby
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 14
56.5 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Minev verovert de bal door een tackle van achteren. Minev met een sublieme pass. Karakehaiov is nu in balbezit. Lillegaard onderschept slim de pass. Lillegaard haalt uit met een fantastische trap. Kunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Wilhelmsen passt de bal met de wreef. Anev is nu in balbezit. Faaborg begaat een overtreding. Faaborg krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Anev raakt geblesseerd tijdens het duel. Anev met een snel genomen vrije trap. Nonchev kopt de bal weg. Alomar heeft problemen om de bal te vangen. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov schiet op doel. Greve bokst de bal weg. Daar is Rasmussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasmussen met een sublieme pass. Barakov rent richting de bal. Barakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Danmark U21 1:0

16e minuut.
Alomar speelt de bal door. Tuesen is nu in balbezit. Tuesen geeft een lange en hoge pass. Poulsen Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen Magleby haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zagorov rent richting de bal. Alomar onderschept slim de pass. Alomar passt de bal in één keer door. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov draait met de bal, schiet en ... Greve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Rasmussen de bal. Barakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakov schiet op doel. Greve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Schjødt neemt vlug de vrije trap. Pehlivanov kopt de bal weg. Karakehaiov is nu in balbezit. Wilhelmsen onderschept slim de pass. Wilhelmsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lillegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lillegaard rent richting de bal. Lillegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bulgaria U21 - Danmark U21 1:1

31e minuut.
Nonchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nonchev geeft een lange en hoge pass. Rasmussen kopt de bal weg. Ilarionov kan de bal niet met de borst controleren. Ilarionov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tuesen geeft de bal voor. Minev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsen maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wilhelmsen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Anev rent richting de bal. Anev geeft de bal voor. Langekær bereikt de bal nog maar net als eerste. Langekær geeft een lange en hoge pass. Poulsen Magleby maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Minev is nu in balbezit. Minev geeft de bal voor. Daar is Alomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 47%, Danmark U21 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bulgaria U21 - Danmark U21 1:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cenkov komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rasmussen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagorov rent richting de bal. Refsing begaat een overtreding. Refsing krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Schjødt verovert de bal door een tackle van achteren. Nonchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Barakov rent richting de bal. Barakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buitenspel voor Lillegaard. Goede buitenspelval van de verdediging. Bak Nielsen komt het veld opgelopen. Smidsgaard komt het veld opgelopen. Vendelbo Løvenørn komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rasmussen kopt de bal weg. Vendelbo Løvenørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Filev verovert de bal door een tackle van achteren. Filev geeft een hoge lob. Barakov springt en kopt de bal. Greve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Karakehaiov passt de bal in één keer door. Filev rent richting de bal. Filev passt de bal met de wreef. Ilarionov is nu in balbezit. Ilarionov schiet op doel. Greve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milev komt het veld opgelopen. Bilchev komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pehlivanov geeft de bal voor. Tuesen rent richting de bal. Ilarionov verovert de bal door een tackle van achteren. Ilarionov draait met de bal, schiet en ... Greve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulgaria U21 - Danmark U21 2:1

75e minuut.
Inworp. Baltanov komt het veld opgelopen. Rankov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulgaria U21 42%, Danmark U21 58%.
Bulgaria U21 - Danmark U21 2:1