Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azərbaycan U21 Latvija U21
WC-HÜC-OFSYT Tactiek Typhoon
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 39.7
excellent Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Fətəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Fətəliyev geeft een hoge lob. Əlioğlu kopt de bal weg. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Abışov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecziediņš verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifoğlu schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Rumiķis onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dadaşov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Əlioğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Kumarins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kikijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətəliyev onderschept slim de pass. Fətəliyev geeft de bal voor. Şərifoğlu springt en kopt de bal. Kumarins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Latvija U21 1:0

18e minuut.
Şərifoğlu passt de bal met de wreef. Vaidelotis geeft een hoge lob. Strauts controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Eyyubov neemt vlug de vrije trap. Abışov kopt de bal weg. Kumarins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fətəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətəliyev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vecziediņš de bal. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. Kumarins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Abışov is nu in balbezit. Şərifoğlu is nu in balbezit. Abışov rent richting de bal. Abışov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Latvija U21 2:0

35e minuut.
Şərifoğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Süleymanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan U21 19%, Latvija U21 81%.
Azərbaycan U21 - Latvija U21 2:0

46e minuut.
Susurs komt het veld opgelopen. Mustafazadə komt het veld opgelopen. Klope komt het veld opgelopen. Dzilmītis komt het veld opgelopen. Kapteinis komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Fətəliyev passt de bal met de wreef. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu passt de bal met de wreef. Abışov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abışov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abışov stond buitenspel. Mirzəzadə komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Süleymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulberts onderschept slim de pass. Ulberts speelt de bal door. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Susurs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fətəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustafazadə is nu in balbezit. Mustafazadə geeft een hoge lob. Kumarins bokst de bal weg.

69e minuut.
Əlioğlu is nu in balbezit. Dzilmītis rent richting de bal. Əlioğlu onderschept slim de pass. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Latvija U21 3:0

75e minuut.
Doeltrap. Akif komt het veld opgelopen. Hüseynli komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vaidelotis kopt de bal weg. Kramiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amilov. Kramiņš wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Fətəliyev met een sublieme pass. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Snīpis. Snīpis krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Akif is nu in balbezit. Şərifoğlu is nu in balbezit. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kumarins bokst de bal weg.

84e minuut.
Susurs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fətəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustafazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafazadə geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mustafazadə passt de bal met de wreef. Fətəliyev geeft een lange en hoge pass. Akif kopt de bal weg. Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kumarins bokst de bal weg.

87e minuut.
Klungelig pakt Amilov de bal. Amilov geeft de bal voor. Akif rent richting de bal. Akif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Latvija U21 4:0

88e minuut.
Amilov geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli schiet op doel. Kumarins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Latvija U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan U21 32%, Latvija U21 68%.
Azərbaycan U21 - Latvija U21 5:0