Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 11:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group K
  • Stadion: Xarı bülbül
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 37285
Azərbaycan U21 Honduras U21
lıt-2 Tactiek Suazo
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
58.3 gemiddelde waardering 40.2
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Mirzəzadə met een snelle inworp. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angel begaat een overtreding. Angel krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Əlioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Əlioğlu passt de bal in één keer door. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Suazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Honduras U21 1:0

15e minuut.
Angel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dadaşov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gudiel. Gudiel krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Dadaşov met een sublieme pass. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Suazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Honduras U21 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Amin de bal. Amin speelt de bal door. Əlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Suazo bokst de bal weg.

38e minuut.
Qasımsoy onderschept slim de pass. Qasımsoy geeft een lange en hoge pass. Amin is nu in balbezit. Amin geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lozano geeft de bal voor. Eyyubov is nu in balbezit. Jaar onderschept slim de pass. Jaar haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Honduras U21 2:1

45e minuut.
Inworp. Bəşirli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan U21 20%, Honduras U21 80%.
Azərbaycan U21 - Honduras U21 2:1

50e minuut.
Buitenspel voor Əlioğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Araujo komt het veld opgelopen. Tahirli komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Angel de bal. Bəşirli probeert naar een medespeler te passen. Amin probeert naar een medespeler te passen. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Behbudov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Hüseynov komt het veld opgelopen. Vargas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Cansino komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tahirli heeft problemen om de bal te vangen. Tahirli passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. Suazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Honduras U21 3:1

75e minuut.
Suazo probeert naar een medespeler te passen. Behbudov kopt de bal weg. Bəşirli probeert naar een medespeler te passen. Tahirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirli geeft een hoge lob. Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Əlioğlu de bal. Irda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Əlioğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soto komt het veld opgelopen. Akif komt het veld opgelopen. Şərifoğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Honduras U21 4:1

81e minuut.
Tahirli kan de bal niet met de borst controleren. Tahirli geeft een lange en hoge pass. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan U21 - Honduras U21 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan U21 24%, Honduras U21 76%.
Azərbaycan U21 - Honduras U21 5:1