Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latvija U21 Bulgaria U21
Typhoon Tactiek adix442w
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
40.5 gemiddelde waardering 56.8
average Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen solid


19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nonchev is nu in balbezit. Nonchev geeft de bal voor. Barakov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nonchev is nu in balbezit. Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Barakov is nu in balbezit. Barakov haalt uit met een fantastische trap. Kumarins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Bulgaria U21 0:1

37e minuut.
Zagorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorov geeft een lange en hoge pass. Vecziediņš kopt de bal weg. Nonchev geeft een hoge lob. Ilarionov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 64%, Bulgaria U21 36%.
Latvija U21 - Bulgaria U21 0:1

46e minuut.
Dzilmītis komt het veld opgelopen. Kapteinis komt het veld opgelopen. Klope komt het veld opgelopen. Susurs komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zagorov passt de bal zonder na te denken. Ilarionov rent richting de bal. Snīpis rent richting de bal. Ilarionov verovert de bal door een tackle van achteren. Ilarionov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kumarins speelt de bal door. Filev kopt de bal weg. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap. Kumarins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Bulgaria U21 0:2

54e minuut.
Kramiņš probeert naar een medespeler te passen. Vaidelotis is nu in balbezit. Vaidelotis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ilarionov de bal. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Filev speelt de bal door. Snīpis is nu in balbezit. Ilarionov is nu in balbezit. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap. Kumarins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Bulgaria U21 0:3

65e minuut.
Nonchev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzilmītis. Nonchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barakov krijgt zijn hoofd ertegen. Kumarins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Bulgaria U21 0:4

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rankov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zagorov met een sublieme pass. Nonchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonchev met een sublieme pass. Barakov is nu in balbezit. Barakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Bulgaria U21 0:5

76e minuut.
Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Barakov heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Dzilmītis zijn tegenspeler op de grond. Dzilmītis krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Nonchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonchev met een sublieme pass. Barakov is nu in balbezit. Barakov schiet op doel. Kumarins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija U21 - Bulgaria U21 0:6

87e minuut.
Dzilmītis rent richting de bal. Barakov onderschept slim de pass. Barakov speelt de bal door. Nonchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonchev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija U21 70%, Bulgaria U21 30%.
Latvija U21 - Bulgaria U21 0:6