Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honduras U21 Bulgaria U21
Suazo Tactiek 4-3-3ATT
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
38.4 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Angel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baltanov. Angel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Angel kan niet meer verder spelen. Vargas komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Vargas rent richting de bal. Nonchev onderschept slim de pass. Nonchev passt de bal zonder na te denken. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Filev geeft een hoge lob. Irda heeft problemen om de bal te vangen. Martel probeert naar een medespeler te passen. Ilarionov is nu in balbezit. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap. Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras U21 78%, Bulgaria U21 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Honduras U21 - Bulgaria U21 0:0

52e minuut.
Buitenspel voor Jaar. Goede buitenspelval van de verdediging. Araujo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Yakobchev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov schiet op doel. Suazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jaar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yotov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ilarionov verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Ilarionov onderschept slim de pass. Ilarionov haalt uit met een fantastische trap. Suazo bokst de bal weg.

71e minuut.
Doeltrap. Cansino komt het veld opgelopen. Soto komt het veld opgelopen. Rankov komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Irda geeft een hoge lob. Inworp. Zagorov met de inworp. Barakov rent richting de bal. Barakov haalt uit met een fantastische trap. Suazo bokst de bal weg.

76e minuut.
Zagorov met een snelle inworp. Yotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yotov geeft een lange en hoge pass. Rankov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras U21 - Bulgaria U21 0:1

87e minuut.
Zagorov onderschept slim de pass. Zagorov speelt de bal door. Barakov rent richting de bal. Barakov schiet op doel. Suazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras U21 - Bulgaria U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras U21 82%, Bulgaria U21 18%.
Honduras U21 - Bulgaria U21 0:2