Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 Latvija U21
4-3-3 rugby Tactiek Typhoon
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 38.8
solid Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen average


8e minuut.
Ulberts probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kikijs de bal onder controle te krijgen. Wilhelmsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vecziediņš de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Schou rent richting de bal. Poulsen Magleby is nu in balbezit. Poulsen Magleby passt de bal met de wreef. Daar is Faaborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faaborg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Faaborg rent richting de bal. Faaborg haalt uit met een fantastische trap. Kumarins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Wilhelmsen speelt de bal door. Klungelig pakt Schou de bal. Kikijs rent richting de bal. Wilhelmsen verovert de bal door een tackle van achteren. Wilhelmsen geeft de bal voor. Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 30%, Latvija U21 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Latvija U21 0:0

46e minuut.
Susurs komt het veld opgelopen. Kapteinis komt het veld opgelopen. Dzilmītis komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Refsing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Refsing probeert naar een medespeler te passen. Wilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Schou rent richting de bal. Schou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kumarins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Snīpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Snīpis geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wilhelmsen neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Schou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rumiķis. Schou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wilhelmsen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Faaborg krijgt zijn hoofd ertegen. Poulsen Magleby probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kalnkarklis onderschept slim de pass. Kalnkarklis geeft een hoge lob. Inworp. Wilhelmsen met de inworp. Refsing geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Snīpis rent richting de bal. Schou verovert de bal door een tackle van achteren. Schou geeft een lange en hoge pass. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ankergren komt het veld opgelopen. Gustavsson komt het veld opgelopen. Nordentoft komt het veld opgelopen. Terkelsen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dzilmītis onderschept slim de pass. Poulsen Magleby is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilhelmsen zal de hoekschop nemen. Poulsen Magleby springt en kopt de bal. Kumarins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Wilhelmsen passt de bal in één keer door. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson probeert naar een medespeler te passen. Schou rent richting de bal. Schou schiet op doel. Kumarins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Tuesen geeft de bal voor. Dzilmītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordentoft onderschept slim de pass. Poulsen Magleby rent richting de bal. Poulsen Magleby haalt uit met een fantastische trap. Kumarins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Latvija U21 1:0

81e minuut.
Terkelsen rent richting de bal. Vaidelotis verovert de bal door een tackle van achteren. Vaidelotis passt de bal met de wreef. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Susurs geeft een hoge lob. Inworp. Wilhelmsen met de inworp. Refsing is nu in balbezit. Refsing geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 22%, Latvija U21 78%.
Danmark U21 - Latvija U21 1:0